Fără categorie

De ce sa spui DA mobilierului la comanda

Spread the love

Proiectarea propriilor piese de mobilier este o experienta plina de satisfactii. Imaginati-va cum ar fi sa va creati propriile voastre piese de mobilier la comanda.

9-1024x678

Veti obtine piese unice, chiar si mobila de lux, la preturi avantajoase si care sa corespunda exact nevoilor tale. Mobila la comanda va ofera libertatea de a alege totul, de la stil pana la materialul folosit.

Cei care se ocupa de realizarea mobilei la comanda, de la mobilier bucatarie pana la coltare pentru living, va vor intelege 100% nevoile pe care le aveti.

Orice este posibil atunci cand apelati sa va proiectati propria mobila, va puteti realiza chiar si patul tapitat la care visati de mult timp.

Daca te-ai saturat de mobilierul produs in masa, atat de prezent peste tot prin magazinele din orasul tau, poate ca ar fi timpul sa alegi sa iti faci propriile piese personalizate.

Nevoia de a oferi cumparatorilor un produs bun a disparut, in locul sau a aparut necesitatea de a face un produs ieftin si cat mai usor de asamblat posibil.

Mobila produsa in masa poate sa arate bine la inceput, dar pe termen lung nu va fi o investitie durabila. Singurul avantaj pe care acest tip de mobila il ofera, este pretul extrem de scazut.

Si daca totusi esti in cautare de mobilier contemporan, sau piese clasice care nu au acea patina a timpului, precum piesele din magazinele cu antichitati, mobilierul la comanda ar trebui sa fie optiunea ta numarul 1.

Designerii profestionisit isi cunosc arta destul de bine si pot crea mobila extrem de frumoasa, cu un design unic si care sa fie de durata si de calitate.

Toata lumea spune ca, inainte sa iti alegi firma de mobilier la comanda, va trebui sa cauti cea mai buna firma. Acest lucru nu este adevarat in totalitate.

Trebuie sa stiti exact unde sa cautati. De cele mai multe ori este greu, deoarece acesti artizani particulari nu folosesc reclamele pentru a se face cunoscuti.

Pentru a-i putea gasi pe acesti artizani va trebui sa intrebati persoanele care locuiesc in zona voastra.

Veti plati cu siguranta mai mul pentru mobila facuta la comanda, fata de mobila obisnuita, “de consum, dar acest lucru va fi o investitie care merita facuta pe termen lung.

Calitatea mobilierul vine insa si cu serie de costuri mai mari fata de cat ar costa in mod normal, mobila pe care o gasiti in magazinele din orase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.