Fără categorie

Da, mama, sunt model…si imi e bine asa!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Nu-i uşor să fii… femeie. Trebuie să fii mamă iubitoare, soţie perfectă, amantă înţelegătoare. Să ştii să calci, să găteşti, să duci copilul la şcoală, să nu uiţi nimic de pe lista de cumpărături, să plăteşti facturi… Să, să, să… Am 28 de ani şi mă simt şi arăt ca la 18 ani. Am un copil frumos şi sănătos, pentru care mă trezesc în fiecare dimineaţă şi mă duc la muncă. Unde lucrez? Sunt model de videochat.

studio

Acum, că ai citit despre mine că sunt model de videochat vei continua să îmi citeşti povestea? Sau mă vei arăta cu degetul pe stradă? Nu îmi plăcea să scriu pe bloguri, iar când o făceam, spuneam sub anonimat că fac videochat sau spuneam „am o prietenă care…”. În plus, nici familia şi nici prietenii mei nu ştiau că sunt model de videochat. Mă admirau din umbră pentru felul în care mă descurc cu banii, pentru faptul că piticul meu a fost la Disneyland de trei ori, că a văzut două continente deja şi că, deşi sunt o mamă singură, îmi permit să îi fac toate poftele.

sexy lenjerie

Studiouri sunt cu sutele, dar numai la Charm Studios…

Nu mai vreau să mă ascund! „Da, mamă, sunt model de videochat”. A fost chiar mai simplu decât am crezut pentru că, deşi ai mei au crescut îndoctrinaţi cu alte idei decât noi, m-au sprijinit din primul moment. „Mamă, dacă nu furi, nu dai în cap la nimenea, nu te prostituezi…”.

Permite-mi să mă prezint. Eu sunt Ana-Maria, am terminat facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi încă din anul 2 de facultate sunt model de videochat la Charm Studios. Am muncit 5 zile pe săptămână, câteodată chiar şi mai mult, am învăţat mult şi mi-am luat toate examenele la timp. Mergeam, oricât ar părea de ciudat, ziua la bibliotecă pentru a-mi termina licenţa, iar seara la studio, pentru a strânge bani. Am visat întotdeauna să fiu independentă şi să îmi ajut părinţii.

Dacă cineva mă întreabă dacă regret ceva, strig în gura mare că nu! Am făcut tot ce mi-am dorit întotdeauna şi am învăţat câte ceva de la fiecare om care a trecut prin viaţa mea. Sunt suma tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit şi cărora, astăzi, le mulţumesc pentru cine am devenit Eu. Sunt o femeie puternică şi sunt mândră că sunt model de videochat la Charm Studios.

18337048_10212607376160327_1498305622_n

Fă și tu parte din cea mai tare echipă: Charm Studios!

Iar dacă la început eram stângace şi primele săptămâni la studio au fost extrem de dificile, am înţeles întotdeauna că trebuie să fiu într-o continuă învăţare, ca să fiu într-un continuu progres. Studioul de videochat Charm Studios mi-a fost o a doua casă, o a doua şansă, o a doua… mamă, dacă vrei. Şi nu, nu exagerez deloc atunci când spun asta, pentru că au fost momente în care echipa Charm Studios mi-a fost alături exact ca o adevărată mamă.

Mi-ar plăcea ca dacă există vreo fată care are dubii în privinţa meseriei de model videochat, să mă sune. Să vină să povestim, să stăm de vorbă la un ceai şi să îmi pună toate întrebările care-i trec prin cap. Dacă o singură fată va fi model de videochat datorită întrebărilor la care îi voi răspunde eu, atunci o să mă consider cu adevărat fericită.

Mă poţi găsi oricând, pe mine sau pe cei din echipa Charm Studios, pe www.charmstudios.ro

[yasr_visitor_votes size=”large”]

7 gânduri despre „Da, mama, sunt model…si imi e bine asa!”

  1. Haha! ceva de genul mi s-a intamplat si mie, pana cand am avut curajul sa le spun ca fac videochat. Slava Domnului ca m-au inteles si m-au sustinut in continuare, ca altfel… 🙂

  2. Bai, sincera sa fiu ma bate gandu sa ma apuc si eu de videochat, ca asa am ajuns sa citesc povestea ta.. Si eu am un pitic minunat si vreau sa-i ofer tot ce e mai bun, iar cu multinationalele astea……. si cu salariile loooor… Zici ca e ok http://www.charmstudios.ro ??

  3. eu ma uit asa in jur si vad ca sunt din ce in ce mai multe studiouri de videochat in Bucuresti. Se pare ca le merge super bine…

  4. buna te felicit pentru ca ai avut curajul sa iti spui povestea, ca multora le e rusine sa faca treaba asta !! Sa-ti traiasca piticul si sa fie sanatos si voinic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.