Actualitate, Divertisment, Tineri

Cineplexx Baneasa a adus toate vedetele la filmul cu J.LO – Marita-te cu mine

Spread the love

În ajun de Ziua Îndrăgostiților, comedia romantică „Mărită-te cu mine” cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale, a beneficiat pe 9 februarie de o avanpremieră specială Ladies Night la Cineplexx Băneasa, în prezența a numeroase vedete și spectatoare, nerăbdătoare să prindă spectacolul pe marile ecrane.

Printre cei mai cunoscuți artiști care au spus „Da” invitației lansate de J Lo și Maluma s-au numărat: Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, Amna, Ioana Ginghina, Ioana Ignat, Bella Santiago și Bibi. Dana Savuică, Andrei Ștefan, împreună cu soția lui, Valentin și Codruța Safira și Cristina Pocora s-au arătat încântați de primirea festivă de la Cineplexx Băneasa, momentele muzicale și povestea de iubire, cu care filmul își va cuceri negreșit publicul de la cinema.

Filmul perfect pentru luna iubirii emoționează cu melodiile originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma. „Mărită-te cu mine” îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască.

O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, „Mărită-te cu mine” este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

Povestea este condimentată de apariția celui mai în vogă artist latino – Maluma, în rolul lui Bastian, fostul iubit al lui Kat, care e hotărât să își reia locul în viața popularei cântărețe. Distribuit de Ro Image 2000, „Mărită-te cu mine” poate fi urmărit în continuare în cinematografele Cineplexx (Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș) și marile ecrane din țară.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *