Fără categorie

Cerere in casatorie cu pantoful potrivit – Pentru un happy-end simultan, mai ales pentru barbati

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Fiecare EA viseaza la ziua nuntii inca din copilarie, cand personajele de poveste ii sunt modele de viata, iar miresele sunt dovada ca intr-o zi va fi o printesa. Mii de emotii, documentare, creativitate si sfatuiri cu cei apropiati.

Drept urmare, o cerere in casatorie trebuie sa fie memorabila, ca in povesti. Incepand de astazi, visele devin realitate cu Irka Shoes, iar viitoarea mireasa se poate simti rasfatata si privilegiata asemeni unei printese.

Cerere in casatorie Irka Shoes

Irina Calancea este designer de pantofi si, prin creatiile sale, aduce fericirea la picioarele fiecaruia. Lucreaza cu pasiune fiecare colectie, insa cel mai mult ii place sa lucreze pentru mirese. Colectia lansata la Rome Fashion Week, Urban Cinderella, a inspirat-o sa initieze un nou concept, menit sa aduca un plus de magie contemporana: cererea in casatorie cu pantoful potrivit.

Celebra poveste spune ca doi oameni isi pot lega destinele gratie unui pantof potrivit. De ce sa nu fie aceasta si povestea voastra? Irka Shoes vine in intampinarea domnilor cu o solutie inedita si romantica de a o cere in casatorie pe aleasa inimii:este achizitionat prin solicitare online la www.irka-shoes.ro sau pe pagina de facebook (facebook.com/IrkaShoes).

Pentru a raspunde tuturor dorintelor, voucherul este disponibil in doua variante: 300 Ron, pentru pantofi simpli si 500 ron pentru pantofi cu un model extravagant.

Cenusareasa urbana este pretentioasa si noi ne dorim ca povestea sa aiba un final fericit, iar pantoful sa fie cel potrivit, care satisface gusturile si asteptarile viitoarei mirese. Pentru acest lucru, consideram oportun ca femeia sa isi poata alege cu acest voucher, modelul de pantof preferat si sa se asigure ca este atat dimensiunea corecta, dar si stilul la care viseaza.

Pentru ziua cea mare, miresele aleg pantoful pe criterii de eleganta si stil. Majoritatea opteaza pentru pantoful tipar, stiletto, iar daca este primavara-vara, sandalele cu barete fine, cu toc inalt si aplicatii din cristale.

Irka Shoes mizeaza pe mixul dintre feminitate si comoditate si asigura consiliere gratuita in alegerea incaltarilor viitoarelor mirese. Serviciul la comanda evita momentele nedorite, de dureri acute sau necesitatea de a schimba incaltarile cu balerini sau papuci, ceea ce nu este o solutie eleganta.Cererea in casatorie cu un inel are o semnificatie unica.

Insa cei care vor sa isi suprinda partenerele, le pot cere in casatorie acum prin acest voucher, Bridal Shoes Proposal, cu care viitoarea mireasa isi poate alege o pereche de incaltari pe placul ei. Ideea aceasta mi-a venit in cadrul unei prezentari de moda a colectiei Urban Cinderella, cand am regizat momentul gasirii alesei inimii cu ajutorul condurului ideal.

Cred ca este cazul sa dam o interpretare noua basmului si sa oferim ajutorul printului modern de a o cere de sotie cu pantoful potrivit, sustine Irina Calancea, designer Irka Shoes.Ce aduce special aceste voucher? Pe langa stilul princiar de cerere in casatorie, in baza cardului, fericita Cenusareasa Mireasa are reducere de 10%, la toate produsele Irka Shoes, pe decursul unui an intreg, pentru ca propunerea in casatorie sa primeasca un raspuns pozitiv. Happy end!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.