plimbare cu copii jucarii
Economic

Cele mai bune tipuri de articole pentru copii utile in timpul plimbarilor

Spread the love

Parintii si in special mamicile se confrunta de foarte multe ori cu situatia in care primesc sfaturi nedorite de la alte mamici sau de la persoane mai in varsta care le explica cum ar trebui sa isi plimbe bebelusii si cand ar trebui sa isi plimbe bebelusii. In ciuda tuturor parerilor de cele mai multe ori contradictorii, bebelusii au tendinta sa fie mult mai pregatiti sa infrunte lumea sau vremea de afara mai devreme.

Din fericire exista scaune auto in care bebelusii pot fi transportati cu masina pentru a nu fi foarte expusi la frig, la fel cum exista si carucioare in care vor fi protejati de vant, atunci cand sunt plimbati in parc.

Specialistii de la kidostore.ro ofera mai multe informatii cu privire la modul in care ar trebui plimbat un bebelus.

Articole pentru bebelusi utile in timpul plimbarilor

Exista mai multe tipuri de articole bebelusi care pot ajuta in timpul unei plimbari. Carucioarele sunt unele dintre acestea, alaturi de hamuri si marsupii care sunt la mare cautare acum si care fac subiectul mai multor controverse. Recomandarea specialistilor este ca parintii sa se orienteze spre hamuri si marsupii de buna calitate, care sa ajute la mentinerea bebelusului in pozitie optima.

Cea mai buna pozitie a unui bebelus este cea in care acesta isi tine picioarele pe langa corpul mamei si nu orientate in jos. In ceea ce priveste carucioarele, exista mai multe modele pe piata si, cele mai avantajoase pachete, sunt cele care includ si scaunul pentru masina alaturi de scoica. Exista pachete formate din 3 sau 4 piese si carucioare convertibile speciale pentru plimbarea bebelusului.

Pentru ca bebelusul sa fie relaxat pe timpul plimbarii este recomandat ca la carucior sa fie atasate jocuri si jucarii care sa ii distraga atentia.

Jocuri si jucarii care pot fi montate pe caruciorul copilului

Jocurile si jucariile populare pentru carucior sunt cele care scot sunete, cele cu luminite si cele care se misca. Stelutele in care sunt clopotei sau jucariile cu baterii sunt foarte utile pentru ca pot fi pornite atunci cand bebelusul are tendinta de a deveni agitat.

Pentru copiii mai mari care inca mai folosesc caruciorul pot fi incluse si cateva jocuri, din cele pe care le are acasa de exemplu. Obiectele mici cum sunt telefoanele mobile cu baterii sunt perfecte. De asemenea, acum exista si laptopuri pentru copii si, daca micutul detine unul potrivit varstei sale, il poate lua la plimbare in carucior.

Ideal ar fi ca bebelusul sa se relaxeze si sa priveasca mediul inconjurator atunci cand este scos la plimbare, insa atunci cand devine agitat aceste jucarii pot fi scoase pentru a se calma. Atunci cand copiii obosesc au tendinta de a incepe sa planga si o jucarie cunoscuta poate fi cea mai buna sursa de confort.

Ursuletul preferat este, de asemenea, o idee buna de luat in parc la plimbare, tot in ideea de a crea copilului confortul necesar pentru a se plimba fericit. Ursuletul poate ramane in dispozitivul de depozitare aflat sub carut atunci cand nu este nevoie de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *