Actualitate

Ce sandale cu toc gros să porți pentru a avea un look la modă

Spread the love

Sandalele cu toc gros colorate în topul fashionistelor

2017 a fost marcat în materie de fashion de sandalele cu toc gros colorate, cu platformă sau cu tendințe futuriste. Designerii au pus punctul pe „i” cu sandalele cu toc și platformă, acestea fiind în topul prezentărilor de modă.

Marc Jacobs s-a remarcat prin sandalele cu toc gros și platformă de tip Pokemon, însă înălțimea exagerată a acestor sandale nu este recomandată pentru oricine. Alege o pereche de sandale cu toc gros în culori vesele asemenea celor propuse de Marc Jacobs și vei reuși să fii la modă.

Designerul Michael Kors a reînviat sandalele cu toc înalt și platformă cu aspect din plută, cu detalii florale roșii numai bune pentru zilele cu soare. Dacă dorești să îți exprimi feminitatea, o pereche de sandale colorate în culori vioaie, cu printuri sau aplicații florale te va ajuta de minune.

Printre modelele de sandale care au făcut ravagii în cadrul prezentărilor de modă s-a numărat și sandalele cu toc gros și platformă propuse de Charlotte Olympia. Spatele sandalelor decorat cu niște chipuri de dame, le-au făcut să fie inedite și dorite de orice femeie. Poți căuta un model asemănător, culorile de care să ții cont fiind auriu, roșu și verde.

Sandale cu toc mediu rotund pentru un stil futurist

Nu des am fost obișnuite să vedem pantofi cu tocul celor prezentați de designeri în acest an. Moda tocului rotund a evoluat iar designerii au încercat să ofere noi concepte pentru sandalele cu un toc rotund. Tocurile geometrice inovative au devenit din ce în ce mai căutate, așa că vei vedea că o pereche de sandale cu toc gros rotund va fi ceva unic în colecția ta de încălțăminte. Geometria aparte pentru sandalele cu toc gros le oferă un stil futurist, care este ușor de asortat cu hainele din garderoba ta.

Sandalele cu tog gros mediu rotund sunt potrivite pentru a-ți oferi eleganță în timp ce te simți confortabil. În funcție de preferințele tale, poți purta sandalele în oraș sau la muncă, însă culorile ar trebui alese cu gust. Alege combinațiile de alb și negru pentru locul de muncă dacă este unul strict și rezumă-te să porți sandalele cu toc gros colorat numai în oraș sau în alte situații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *