Fără categorie

Ce sa am in vedere ca sofer incepator?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Cum se schimba sezonul, magazinele de anvelope ca Anvelopex sunt asaltate de soferi care vor sa isi cumpere anvelope, astfel incat sa circule in siguranta. Ca si sofer poti opta pentru anvelope Falken, Nexen, Matador sau alte firme in care ai tu incredere. Daca vrei sa cumperi anvelope ieftine, indiferent de sezon, incearca la Anvelopex.

Roxana Ciuhulescu @Diane MarieDe anvelopele potrivite ai nevoie indiferent de experienta pe care o ai in sofat, deoarece ele reduc riscul de accidente pe timp de iarna.

Daca tot am adus in discutie experienta la volan, vrem in cele ce urmeaza sa iti dam cateva sfaturi care te pot ajuta daca esti sofer incepator:

·         Nu te descuraja daca la inceput vei conduce mai greu sau daca vei face cu dificultate anumite manevre, deoarece totul se va regla in timp, daca bineinteles vei exersa.

Nu merge cu o viteza mai mare decat simti ca poti merge. Deseori, soferii incepatori sunt presati de pasagerii din masina sa mearga mai repde. Mergi cum ti-e tie cel mai bine.

·         E bine ca la inceput sa conduci insotit de o persoana care are experienta in condus. Aceasta te mai poate indruma in anumite situatii si te poate ajuta sa conduci corect si sigur.

·         Daca nu te simti inca pregatit pentru sofat, sau daca a trecut o anumta perioada de cand ti-ai luat permisul si nu ai mai condus de atunci, nu e un lucru rusinos sa faci cateva ore de condus cu un instructor. Chiar ti-ar putea fi de mare folos.

·         Foloseste semnalizarea, deoarece este extrem de importanta. Invata-te sa o folosesti de fiecare data, chiar si atunci cand nu ai nici o masina prin preajma.

Acestea sunt o serie de sfaturi care ti-ar putea fi utile daca esti sofer incepator. Daca esti sofer cu eperienta, ce alte sfaturi le-ai da incepatorilor?

 [yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *