Fără categorie

Cat de utile sunt tichetele valorice!

Spread the love

Am sa incep aceste randuri sincer. Am sa povestesc ce-i place bloggerului care scrie despre altfel de tichete de masa, cum ar fi tichetele sociale. In primul rand culoarea verde de background care da speranta, tichetele sociale pentru pensionari sunt facute pentru a da speranta, pentru a aduce un zambet pe fetele chinuite si pline de riduri. Acel alb spalacit de zapada atrage ochiul si incurajeaza emotia afectiva. Poate ca sunt atatea nuante care pot intineri un astfel de tichet dar scopul lui e sa aduca liniste intr-o perioada fireasca de timp, batranetea. …Un bleu ciel deschis, un verde pastelat spre alb…Casetarea in stil minimalist, sunt elemente care vor sa ajute ochiul ostenit de ani si primaveri.

Ce mai lipseste din viata unui pensionar? O fotografie geniala, o fotografie de deschidere ca la un timeline veritabil cu toate amintirile lui si tot ce a reusit sa culeaga in ani de viata

Dar sa mergem printr-un tur in lumea tichetelor valorice. Vom vorbi despre oameni, despre povesti, despre clienti, despre idei si pasiuni. Pare ca fotografiile din jurul nostru prind viata si vorbesc despre alte timpuri pentru ca sunt atat de vii, de sensibile, de vesele, iar pe site-ul de unde am preluat  conceptul am  descoperit cadouri, surprize si concepte de promovare in premiera.

Daca sunteti curiosi si voi accesati site-ul cu incredere. Fotografiile sunt sufletul comertului asa cum si cuvintele sunt sufletul bloggerului, prin urmare este impetuos necesar sa aruncati un ochi sa vedeti ofertele si promotiile

Si daca am inceput cu lucrurile care se pot modifica si care se pot imbunatati, va mai ofere si alte lucruri. De exemplu sa discutam putin despre povestea din spatele conceptului de tichete cadou, tichete si bonuri de masa, tichete pentru pensionari.

„Publicarea normelor pentru tichetul de masă în format electronic aduce clarificări suplimentare referitoare la adoptarea și utilizarea acestui instrument, menționând măsurile aplicabile pentru principalele categorii implicate: angajatori, angajați, emitenți și afiliați. Ce trebuie însă reținut este faptul că angajatorii au libertatea de a alege suportul pe care vor acorda tichetele de masă și că ambele formate respectă aceleași principii și set de reguli, au aceeași valoare și aceeași destinație. Rămâne însă de văzut pe termen mediu și lung care va fi gradul de adoptare al acestui nou format și care va fi profilul companiilor care vor alege suportul electronic”, declară Elena Pap, Director General Chèque Déjeuner România.

Prin urmare, tichetele valorice va pot ajuta atat pe voi cat si pe cei din familia voastra. Apelati la ele cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.