Actualitate, Divertisment, Tineri

Brâncoveanu Vinars, Alexandrion şi Kreskova Vodka premiate la Bartenders’ Brand Awards 2021

Spread the love

Trei dintre brandurile emblematice ale portofoliul Alexandrion Group, Brâncoveanu Vinars, Alexandrion şi Kreskova Vodka, au fost distinse cu 5 medalii pentru calitatea gustului la cea de-a patra ediţie a competiţiei internaţionale Bartenders’ Brand Awards 2021 (Marea Britanie). Calitatea brandy-urilor produse de Alexandrion Group, care s-au situat ȋn top 5 ȋn cadrul competiţiei, a fost recunoscută ȋncă o dată la nivel internaţional, de data aceasta de către barmanii britanici. Băuturile ȋnscrise ȋn competiţie au fost degustate ”în orb” și evaluate de un juriu format din 50 dintre cei mai experimentaţi barmani din Marea Britanie, ȋn funcţie de aromă, complexitate, gust şi versatilitate ȋn cocktail-uri, ȋn cazul băuturilor care pot fi integrate ȋn mixuri.

Brâncoveanu XO şi Brâncoveanu VS s-au situat ȋn top 5 cele mai bune brandy-uri ale competiţiei. Maturat timp de 7 ani, distilatul de vin XO a cucerit o medalie de argint pentru gust,  fiind apreciat de juriu pentru „complexitatea aromelor” şi „finalul decent”, iar sortimentele VSOP şi VS au fost premiate cu medalii de bronz pentru gust.

Alexandrion 7* s-a facut remarcat ȋn categoria brandy unde a obţinut o medalie de bronz pentru notele de degustare. Primul brand inclus ȋn portofoliul Alexandrion Group şi liderul naţional al categoriei, prezent ȋn România de peste un sfert de secol, este unul dintre cele mai premiate branduri la competiţiile internaţionale dedicate băuturilor spirtoase.

Obținută printr-un proces de distilare și filtrare realizat în cinci etape, Kreskova Vodka, cu 40%  alc. a câştigat o medalie de argint pentru gust la Bartenders’ Brand Awards 2021, demonstrând din nou că are toate atributele necesare pentru a cuceri consumatori de votca din ȋntreaga lume. În ultimii ani, Kreskova Vodka a acumulat medalii importante ȋn palmares, la competiţii cu tradiţie ȋn industria băuturilor alcoolice, organizate ȋn Europa, SUA şi Africa de Sud.

Alexandrion 5* şi Kreskova Vodka au obţinut medalii şi la categoriile design, acordate pentru creativitatea şi estetica ambalajului şi valoare, pentru raportul calitate-preţ bun.

Bartenders’ Brand Awards este o competiție anuală organizată in Marea Britanie. Anul acesta, formatul competiției a fost adaptat la contextul global special, iar degustarea a avut loc în mediul virtual. Membrii juriului au primit acasă băuturile, în sticle fără etichetă, pentru o evaluare imparțială, și le-au degustat împreună, ȋntr-un eveniment organizat online. Mostrele trimise au fost catalogate ȋn funcţie de stil, vârstă şi origine.

 ➡ Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România . Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *