Fără categorie

BOX OFFICE de tinut minte – MECANICUL 2 din nou in TOP, Marele Urias Prietenos locul II si Brigada Sinucigasilor pe locul III

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Se pare ca Jessica Alba continua sa faca valuri alaturi de JASON Statham in cinema.

Este al doilea weekend consecutiv în urma căruia ,,Mecanicul 2” iese invingător din lupta pentru supremaţia box office-ului românesc, filmul cu Jason Statham în rol principal generând încasări în valoare de 401.781 lei, după ce a fost vizionat de un număr de 20.206 spectatori.

Continuarea acţiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2” are deja un total de 100.620 spectatori şi venituri de 1.766.411 lei, cifre înregistrate de la premiera filmului în cinematografe pe 26 august până în prezent.

O adevarată performanţă pentru distribuitorul filmului ,,Mecanicul 2” este revendicarea în totalitate a primelor trei locuri din box office-ul acestui weekend, Freeman Entertainment fiind compania care a lansat în cinematografele din România şi ecranizarea ,,Marele Uriaş Prietenos”, respectiv blockbuster-ul ,,Brigada Sinucigaşilor”.

În regia lui Steven Spielberg, filmul ,,Marele Uriaş Prietenos” a însumat în doar câteva zile petrecute pe marile ecrane din România venituri în valoare de 256.286 lei şi a fost vizionat de 12.933 spectatori, ocupând astfel locul doi în ierarhia încasărilor.

Locul trei este revendicat de ,,Brigada Sinucigaşilor” care a cumulat în acest weekend 208.187 lei şi un număr de 9.279 spectatori şi devine astfel cel mai de succes film lansat anul acesta pe marile ecrane, în total de la premiera sa cinematografică având impresionanta cifră de 382.894 spectatori şi venituri de 7.532.091 lei.

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” a avut premiera în cinematografe pe 26 august, când a adus pe marile ecrane explozii, curse nebune şi multe răsturnări de situaţie.

➡ CONCURS MARELE URIAS PRIETENOS

PERIOADA – 7.09.2016 – 13.09.2016, ora 23.59. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 15.09.2016. 

PROVOCARE!

Intr-o noapte, la ora vrajitoarelor, ceva foarte inalt si foarte slab si-a strecurat pe fereastra mana uriasa, a inhatat-o pe Sophie si a dus-o in lumea uriasilor, unde Sfarmă-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papă-Pipote si Măcelandrul hapaiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici.

Doar el, uriasul care suflă vise in urechile copiilor adormiti, zapacitul care brambuceste cuvintele, mananca doar castracurcuveti scarbosei si bea sifoclabucel zmeurabilos. Cu el, Marele Urias Prietenos, incepe Sophie o aventura splendorabila.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii de doua persoane la filmul de familie Marele Urias Prietenos

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii  pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat, E-MAIL sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 Marele Urias Prietenos este regizat si produs de unul dintre cei mai influenti cineasti din istoria filmului, considerat fondatorul noii ere a Hollywoodului, a carui filmografie include Falci, Lista lui Schindler, War of the Worlds, Jurassic Park, Indiana Jones si, alaturi de echipa de la Marele Urias Prietenos, filmul E.T., unul dintre cele mai frumoase filme facute vreodata. Care este numele regizorului?

 a.       Steven Spielberg

b.      Martin Scorsese

c.       David Ayer

 Mergi la cinema din 2 septembrie sa pornesti cu Sophie si MUP intr-o misiune minunastica, plina de rasete si fapte aiurite si curajoase: Marele Urias Prietenos, regizat de Steven Spielberg, produs de echipa din spatele filmului E.T., bazat pe cartea lui Roald Dahl, autorul Charlie si Fabrica de Ciocolata.

Un film pentru toata familia, distribuit de Freeman Entertainment. Din 2 septembrie, lumea e mai uriasa decat ti-ai imaginat. Mergi la cinema sa vezi Marele Urias Prietenos, subtitrat sau dublat de Nicole Cherry, Cristina Cioran si multi altii.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „BOX OFFICE de tinut minte – MECANICUL 2 din nou in TOP, Marele Urias Prietenos locul II si Brigada Sinucigasilor pe locul III”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *