copilul-in-public
Actualitate, Social

Bloxivir si cum te protejeaza de COVID19 si alte virusuri

Spread the love

Bloxivir este un dispozitiv medical destinat protectiei zilnice impotriva infectiilor virale, precum si combaterii active a infectiilor virale. Bloxivir este primul spray nazal sub forma de gel de acest tip care protejeaza, previne si combate inflamatia virala datorita celor trei ingrediente, care au fost testate in studii clinice.

Bloxivir® Spray a fost dovedit științific că blochează virusurile care produc COVID-19, dar și alte forme de răceală sau gripă și împiedică pătrunderea lor în organism. Bloxivir® este indicat pentru protecția zilnică a adulților și a copiilor cu vârsta de peste un an.

➡ Cum Protejeaza BLOXIVIR Spray oral gel

Blocheaza patrunderea virusurilor in celule si, prin urmare, protejeaza impotriva infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare care au un grad ridicat de infectiozitate (gripa si raceala, produse de virusuri gripale si coronavirusuri, precum si COVID-19, produsa de coronavirusul SARS-CoV-2).

Protejeaza impotriva raspandirii virusurilor (prin limitarea transmiterii de la persoanele simptomatice sau asimptomatice la alte persoane).
Protejeaza impotriva uscaciunii si iritatiei membranei mucoase a cavitatii orofaringiene cauzate de factorii de mediu.
Profilactic, pentru a sustine functiile fiziologice normale ale membranei mucoase a cavitatii orofaringiene

➡ Cum blocheaza Bloxivir multiplicarea virusurilor

Nasul și gâtul reprezintă „căi de tranzit” principale pentru ca virusurile (inclusiv coronavirusurile) să pătrundă la nivelul căilor respiratorii superioare, ulterior în celule și în final să se multiplice. Starea fiziologică a membranei mucoase care acoperă nasul și gâtul este de importanță majoră în prevenirea “atacurilor” agenților patogeni, deoarece este prima barieră fizică a organismului și prima linie de apărare a sistemului imunitar. Cu toate acestea, membrana mucoasă ne poate proteja numai atunci când se află într-o stare fiziologică bună.

Ce poate afecta membrana mucoasă? Aerul uscat și supraîncălzit al camerelor în care stăm, fumul, fumatul și chiar utilizarea topică a anumitor medicamente – toate acestea irită și usucă membrana mucoasă a nasului și a gâtului. Acest lucru poate facilita “atacul” virusurilor …

Cum să îmbunătățim rapid starea membranei mucoase și să ne asiguram că aceasta este hidratată suplimentar pentru a ne proteja împotriva infecțiilor? Este suficient să o acoperim cu substanțe care vor forma un strat protector peste aceasta, ceea ce va susține funcţia de barieră naturală a mucoasei nazale și va constitui şi o barieră mecanică împotriva agenților patogeni care pătrund în organism și se multiplică. Studiile clinice au dovedit eficiența unor substanțe care formează un “scut” de protecție împotriva virusurilor atunci când sunt utilizate împreună în cavitatea nazală și bucală.

➡ Beneficii Bloxivir

Blocheaza multiplicarea virusurilor si, astfel, previne aparitia simptomelor bolii.
Calmeaza simptomele infectiilor virale ale cailor respiratorii superioare, inclusiv ale faringitei (produse de virusuri gripale si coronavirusuri, inclusiv SARS-CoV-2) si reduce senzatia de uscaciune de la nivelul gatului.
Reduce tusea seaca neproductiva, asa-numita tuse din reflex. Reduce durerile in gat prin efectul hidratant.
Scurteaza durata bolii
Reduce durata bolii cauzata de infectii bacteriene sau virale ale gatului si amigdalelor.
Reduce probabilitatea de suprainfectie bacteriana, care apare frecvent dupa infectiile virale.
Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atat profilactic, cat si ca tratament, la adulti si copii cu varsta de peste un an.

➡ Ingrediente Bloxivir

Caragenan, o substanţă care se leagă în mod direct de virus, dar nu se leagă de celule, oprind astfel virusurile și prevenind pătrunderea acestora în celule. Astfel, caragenanul perturbă ciclul de viață al virusului într-un stadiu foarte timpuriu datorită mecanismului său fizic de acțiune.
Ectoina, care acționează drept agent hidratant și protector pentru mucoasa nazală.
Hialuronatul de sodiu, care este un umectant, ajută la reținerea apei, crește vâscozitatea soluției. Datorită proprietăților sale mucoadezive și capacității sale de a reține apa, produsul aderă la membrana mucoasă, ceea ce prelungește durata de menţinere a gelului la nivelul membranelor mucoase.
Toate aceste substanțe se găsesc în noul dispozitiv medical – Bloxivir®, care creează un „scut” pe membrana mucoasă imediat după aplicare, blocând pătrunderrea virusurilor în organism. Bloxivir® este destinat protecției zilnice împotriva infecțiilor virale.

Bloxivir® este destinat oricărei persoane care doreşte să se protejeze în continuare pe sine și / sau pe ceilalți, în situațiile de zi cu zi, împotriva virusurilor și coronavirusurilor care produc răceala comună, gripa și Covid-19. Se poate achizitiona de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *