Economic, Social, Tineri

„Bleed for the Throne” – doneaza sange la MEGA Mall si alege tricoul HBO #GoT care ti se potriveste

Spread the love

Campanie de donare de sânge organizată în 14 țări: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația. Punctul de recoltare din România este la Mega Mall, la intrarea din Bulevardul Pantelimon, deschis în intervalul 9:00-13:00, pe 30-31 martie, dar și în weekendul 6-7 aprilie

HBO lansează campania internațională de donare de sânge „Bleed For The Throne”. Fanii #GoT din România se pot uni la Mega Mall pentru a salva vieți. Punctul de recoltare, amplasat la intrarea din Bulevardul Pantelimon, va fi deschis între orele 9:00 și 13:00, sâmbătă și duminică, pe 30 și 31 martie, dar și în weekendul 6-7 aprilie. Inițiativa mondială a HBO este inspirată de serialul Game of Thrones. Timp de șapte sezoane, personajele din serial au vărsat sânge pentru Tronul de Fier. Prin inițiativa #bleedforthethrone, HBO îndeamnă fanii să facă la fel.

Fanii Game of Thrones din întreaga lume vor putea să participe la campania de donare de sânge datorită parteneriatelor cu organizații locale de donare de sânge. Proiectul se desfășoară în 14 țări: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația. Curajul și devotamentul fanilor GoT care vor veni să doneze sânge în cadrul campaniei va fi recunoscut și răsplătit.

Inițiativa „Bleed For The Throne” se desfășoară în România în parteneriat cu Asociația React, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Mega Mall. Punctul de recoltare din România va fi deschis în intervalul orar 9:00-13:00, iar echipele medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină București îi vor asista pe donatori.

Mai multe informații despre campania de donare de sânge inițiată de HBO sunt disponibile aici. Cei care doresc să se alăture campaniei mondiale #bleedforthethrone și să doneze sânge trebuie să îndeplinească o serie de condiții, care pot fi descoperite aici.
__________________

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

➡ Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, Dika, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *