Fără categorie

Aylin Cadir, un suflet de poveste intr-o poveste fotografica suprarealista! VEZI GALERIE FOTO!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Aylin Cadir, vedeta trupei de jazz – In the Mood for Jazz, prezenta recent intr-un scurt intermezzo aici la presainblugi, a excelat din nou in exprimari artistice si, in urma cu cateva zile, nonconformista Aylin Cadir a realizat o sedinta foto total neobisnuita. Plecand de la un scenariu suprarealist, tanara actrita din “Iubire si Onoare” da viata, in sedinta sa foto, mai multor personaje de poveste. Provocarea!? Recunoasteti personajele!

Conceptul shootingului ii apartine Paulinei Buldumea, make-up artist si una dintre prietenele cele mai bune ale lui Aylin, iar intreg concept al acestui shooting s-a nascut din dorinta de a experimenta si altceva.

A fost o joaca, imi place sa experimentez mai ales cand am incredere in oamenii cu care lucrez. Cristian Gugu, fotograful sedintei, m-a facut sa ma simt in largul meu, iar scenariile suprarealiste sunt opera lui Codrin Roibu, cel care a prelucrat pozele!”, a povestit Aylin.

Metamorfozarea actritei a durat aproximativ 5 ore, iar responsabili pentru asta sunt hairstylistul Silviu Iuga si make-up artistul Paulina Buldumea. Pentru ca sedinta foto sa fie absolut perfecta, Aylin a purtat haine din colectia Sandrei Galan.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *