Divertisment, Tineri

Atelierele ILBAH te invita la CosmoBeauty 2023. Workshopuri gratuite pentru pasionatii de Beauty la Sala Polivalenta

Spread the love

In perioada 23 – 25.06.2023, Atelierele Ilbah te asteapta la Cosmobeauty 2023, chiar la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde pasionatii de Beauty isi vor da intalnire la cel mai important targ anual dedicat industriei frumusetii din Romania. La Cosmobeauty 2023 te vei intalni cu profesionisti din domeniu, dar si peste 1600 de branduri profesionale de cosmetica, make-up, hairstyle, nails, accesorii si aparatura, spa & medical-estetica. In plus, vei putea lua parte la diverse concursuri si demonstratii, alaturi de multe alte surprize!

Impreuna cu prietenii de la Beauty One si Lila Rossa, cei de la Atelierele Ilbah au pregatit o serie de workshop-uri gratuite menite sa va alimenteze pasiunea pentru domeniul beauty si sa va convinga ca urmarea unui curs autorizat este cea mai buna alegere pe care o poti face! Workshop-urile sunt destinate exclusiv amatorilor, iar locurile sunt limitate! Detalii pentru inscrieri aici!

In plus, pe langa aceste workshop-uri vei avea parte si de multe alte surprize! Viziteaza standul amenajat de Atelierele ILBAH, afla mai multe despre cursuri, urmareste demonstratii de hair & make-up, si da sens si culoare timpului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *