Fără categorie

AdSales web 2.0 cu Doru Panaitescu

Spread the love

eu-mediu-2009Recunosc ca pana la punctul “Doru” stiam foarte putine spre deloc despre publicitatea online. Stiam ce e acela un banner, stiam de click dar stiam foarte putine despre CPT, CPC, CPM, CPA, CPL. Nu stau sa le explic acum. Daca vreti sa aflati il puteti contacta pe Doru la adresa doru@marketeer.ro.

Dar nu numai notiunile “algoritmice” despre publicitatea online si metodele de cuantificare mi-au captat interesul ci si procesele elaborate prin care poti determina succesul sau insuccesul unei campanii pe web 2.0.

Am inteles cat de importanta e nisa de piata, segmentarea target-urilor in functie de client, consumatorul de internet si posibilitatile tehnice ale platformei de Adsales pe web 2.0.

Chiar daca tot modulul nu dureaza decat doua zile, au fost doua zile intense in care am inceput sa inteleg “internetul” nu doar ca un “ocean” fara logica in care poti naviga haotic si poti ajunge oriunde ci ca o “retea” ordonata de strazi cu “reclame” acolo unde trebuie si cat trebuie.

In concluzie va recomand cu deosebita caldura cursul de vanzari online al lui Doru Panaitescu. Era sa uit. Am uitat sa va spun cine e Doru. Nu va spun! O sa aflati singuri si mult mai multe de aici http://www.marketeer.ro/despre-doru-panaitescu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *