Fără categorie

5 idei creative de cadouri pentru zile onomastice

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

A venit și septembrie si uite asa se apropie prima sărbătoare a calendarului bisericesc: Sfânta Maria, pe 8 septembrie. Unii dintre voi au început deja să caute cadourile perfecte pentru sărbătoriții acestei zilei, ne-au sunat și împreună am reușit să punem la punct surprizele.

Nu te panica însă dacă nu te-ai gândit încă la cadouri! Noi nu am uitat și am pregătit seturi cadou pentru Mării și Mărioare și chiar și pentru Mariani. Care de care mai chic, mai interesante și la un buget abordabil. Am redus și prețurile, fiind acum mai avantajoase la pachet decât achiziționte individual. Sunt gata de livrare așa ca nu trebuie decât să hotărăști care se potrivește cel mai bine sărbătoritei sau sărbătoritului!

  1. Urban vibe

Alegerea perfectă pentru un cadou “cu stare”! Se potrivește de minune locuințelor young si fresh, luminoase și cu accente cromatice! În plus, aduce inspiratia în camera și un vibe cool. Preț: 80,10 RON.

  1. Simplicity chic

Vine însoțit de bună dispoziție si accente rafinate pentru locuințe moderne, cu decor minimalist. Nu uita că simplitatea este întotdeauna cel mai bun cadou! Preț: 98,10 RON.

Restul cadourilor le gasiti aici!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.