Actualitate, Divertisment, Tineri

355 te așteaptă la CinePleXX din 7 ianuarie. Esti pregatit?

Spread the love

PREMIERĂ: 7 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Actiune, Thriller

DISTRIBUȚIE: Jessica Chastain, Diane Kruger, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Bingbing Fan

SINOPSIS:

De la regizorul de succes Simon Kinberg, care sfidează genurile, vine filmul 355 – un thriller de spionaj care reunește unele dintre cele mai cunoscute actrițe într-o echipă de vis. Când o armă secretă cade în mâinile mercenarului, agentul CIA Mason „Mace” Brown (actrița nominalizată la Oscar, Jessica Chastain) trebuie să-și unească forțele cu rivalul agent german Marie (Diane Kruger), fost aliat MI6 și specialistul în tehnologie de vârf, Khadijah (câștigătoarea unui Oscar, Lupita Nyong’o).

Împreună cu psihologul columbian Graciela (Penélope Cruz, câștigătoare a unui Oscar), pornesc într-o misiune letală și vertiginoasă de a recupera arma, încercând să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (Bingbing Fan, X-Men: Days of Future Past).

Pe măsură ce acțiunea se răspândește pe tot globul, cvartetul de femei formează o legatură care ar putea proteja lumea, dar le-ar putea ucide. În film joacă și Édgar Ramirez (The Girl on the Train) și actorul de origine română, Sebastian Stan (Avengers: Endgame).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *