Actualitate, IT&C, Tineri

3 motive sa alegi ARCHOS Hoverboard pentru un plus de mobilitate

Spread the love

Hoverboardul ARCHOS a fost pentru mine o premiera din multe puncte de vedere. In perioada in care l-am testat, aproape doua saptamani, mi-am dat seama ca plimbarile prin parcul IOR pot fi mult mai provocatoare decat par. Recunosc, fiind primul produs de acest gen pe care l-am avut in teste, m-am plimbat cu el doar in zona Dristor, Nicolae Grigorescu, zona 1 Decembrie. L-am plimbat pe bulevardul Camil Ressu, prin parc si pe stradute. Da sa trecem la detalii

1. ARCHOS HOVERBOARD XL este robust

Ce mi-a placut la Archos este ca are o greutate care iti da incredere. Aproape 10 kg. Eu am o anumita greutate si recunosc, la inceput cand m-am urcat pe el nu doream sa se intample ceva cu device-ul. Este bine calibrat si rotile, destul de robuste, te ajuta atunci cand calci suprafete usor diforme. Bine, daca ai in fata ta pietris pe asfalt nu recomand sa incercati sa luati viteza tocmai ca sa treceti peste obstacol. E totusi un hoverboard nu o motocicleta cu suspensii.

2. ARCHOS HOVERBOARD XL te ajuta sa te relaxezi

Poate ca ai momente cand vrei sa admiri lacul din parc, frunzele din copaci, sa te bucuri de aerul curat dar sa nu te deplasezi foarte mult. Si nici sa ramai fix pe o banca nu-ti vine pentru ca la un moment dat te plictisesti. Pentru astfel de momente poti folosi ARCHOS. Este util în situațiile în care ești mai stresat și ai nevoie să te relaxezi fara sa iti pui prea mult muschii in miscare.

3. ARCHOS HOVERBOARD XL te invata sa iti mentii echilibrul intr-o maniera in care alte device-uri nu reusesc

Archos te învață să menții echilibrul trupului și să descoperi noi moduri în care te poți mișca, pe care nu te gândeai vreodată că le poți stăpâni. Te invata sa-ti coordonezi miscarile dintre brate, picioare, dintre cum sa-ti flexezi gambele, despre pozitia corecta a corpului. Pe un hoverboard daca stai cocosat n-ai nicio sansa sa te deplasezi. trebuie sa ai o pozitie ferma, verticala.

Hoverboardul ARCHOS se manevrează destul de ușor. Are două motoare si folosește un unghi de urcare de 15 grade și suportă până la 120 kg greutate.

Acumulatorul asigură o autonomie pentru o plimbare de 15 kilometri-20 de kilometri. Marja difera in functie de greutatea celui care il foloseste, de aderenta terenului si de viteza medie de deplasare. În plus, timpul de încărcare nu este mai mare decât cel folosit pentru încărcarea unui smartphone (2 ore). Roțile acestuia sunt de 6.5 inch si nu trebuie să îți faci prea mari probleme pentru că gadgetul are stabilizare automată.

Așadar, dacă nu știți ce cadouri sa faceti unui prieten, unui copil, nepot, ruda, fie ca vorbim de barbati sau femei, fie ca vorbim de Black Friday, sau de ziua onomastica, luați în calcul un hoverboard ARCHOS. Nu este scump, te distrează și te îndeamnă să faci și un pic de mișcare altfel, o miscare unde iti antrenezi toti muschii.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *