interior-decor-with-mirror-potted-plant
Actualitate

12 idei de cadouri pentru cei care iubesc decorarea casei

Spread the love

Când cauți cadoul perfect pentru un designer profesionist sau pentru o persoană dragă care pur și simplu se relaxează decorând casa, mai bune alegeri sunt cele care servesc acestui scop. Desigur, misiunea nu este neapărat ușoară. Ceea ce funcționează pentru tine, s-ar putea să nu funcționeze pentru casa lor. 

Din fericire, există o mulțime de opțiuni cu care nu ai cum să dai greș, de la cărți de design interior și până la pături decorative create manual de artizani din comunități exotice. Alegerea îți poate fi influențată de diferitele prețuri și stiluri existente în acest domeniu, dar iată câteva idei de cadouri pentru cei care iubesc decorarea casei.

Suporturi de cărți în diferite forme creative

O colecție de cărți aranjate cu grijă poate fi ea însăși un decor potrivit pentru casa unui cititor. Cum ar fi să faci artă din cărți cu ajutorul unui suport cu o formă originală, pe poate susține câteva elemente? Trebuie să fie suficient de rezistent și să reprezinte cumva interesele persoanei ce primește cadoul. Multe modele de astfel de suporturi vin în pereche sau au dublă funcționalitate.

Tot din această categorie, dacă este o persoană ceva mai glossy, care preferă revistele și mereu are un teanc pe masă, oferă-i un suport de reviste din piele și cadru alamă.

Decorații Feng Shui

Timp de mii de ani, artiștii și artizanii chinezi au folosit simboluri precum păsări, animale, flori sau plante pentru a atrage diverse energii norocoase în casă și nu numai. Arta Feng Shui a străbătut toate continentele și lumea întreagă se folosește în prezent de ea pentru prosperitate și fericire. Așadar, sunt cadouri decorative și simbolice.

Pe lângă asta, diverse obiecte Feng Shui pot ascunde o adevărată poveste sau legendă de spus oaspeților la un pahar de vin.

Celebra vază inelară

Orice iubitor de decorațiuni interioare va aprecia această vază albă din ceramică, destul de populară. Are un design în tendințe și este prietenoasă cu bugetul. Este ca un adevărat statement al minimalismului pentru orice spațiu, asemenea unei brize de vară. Vaza arată la fel de bine cu flori ca și fără, fiind ea în sine un obiect ce stilizează orice masă sau raft.

Suporți de perete pentru depozitare din piele

În general, persoanele care iubesc designul interior nu suportă dezordinea și spațiile cu obiecte îngrămădite. Caută un model elegant, din materiale rafinate, de suport de depozitare ce se prinde de perete după modelul celor de la Ikea cu buzunare. Va arăta bine în orice încăpere, fiind ideal și ca decor.

Alte idei de cadouri ce aduc un plus valoare unui iubitor de decorațiuni interioare și pe care ar trebui să le pui pe listă:

  • Obiecte de artizanat în ediție limitată, exotice, etnice sau confecționate de grupuri de persoane vulnerabile;
  • Articole pentru bucătărie stilizate vizual precum tăvi de servire cu un accent decorativ;
  • O cană pentru birou smart tech cu suport de încălzire;
  • Un mini set pentru cocktail-uri aurit sau argintat;
  • Două suporturi de lumânare de designer;
  • O ramă foto cu un design șerpuit și prețios perfectă pentru un concept de moodboard;
  • Plăci de tăiat din lemn transformate în decorațiuni pentru perete cu aspect rustic;
  • suporturi de lumânări în stil felinar care permit agățarea pentru o ambianță de poveste;
  • Un terariu hexagonal cu ramă aurită, cu plante suculente simple, pentru masa din living;

Un lucru important pe care trebuie să-l reții este că iubitorii de decorațiuni interioare apreciază tot ceea ce înseamnă design, dar, totodată, au un anumit stil pentru spațiul lor. Ține cont în primul rând de asta înainte de a cumpăra orice. Nu uita nici de elementul practic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *