Fără categorie

10 motive sa nu ratezi nici tu PGL Season 1, daca esti gamer

Spread the love

AZI, de la ora 14.00, la Grand Cinema & More, din cadrul Băneasa Shopping City, începe primul meci, dintre americanii de la Team Liquid și polonezii de la Virtus.pro. De la ora 17.00, este programat al doilea meci, dintre suedezii de la Fnatic și danezii de la Team SoloMid.

LoL-DreamHack-Bucharest4_1

Finalele PGL Season 1 reprezintă punctul culminant al celui mai mare turneu de Counter-Strike: Global Offensive organizat în România. Trei zile de meciuri care vor aduce față în față cele mai bune patru echipe ale momentului. Dacă acesta nu este un motiv suficient de bun pentru a face parte din publicul PGL Season 1, iată 10 motive pentru care acest eveniment nu poate fi ratat:

1. Un eveniment marca PGL. Este greu să obții vreodată un consens între experți și fani, dar se pare că în cazul PGL s-a făcut o excepție: turneul PGL Season 1 este recunoscut drept cel mai avansat în rândul competițiilor de CS:GO din lume din punctul de vedere al calității producției.

2. EU vs US. PGL Season 1 a fost de la început un turneu transatlantic, o premieră pentru o competiție organizată în regiune, aceasta deoarece PGL a invitat și echipe din America de Nord pentru a se înfrunta cu cele mai bune formații europene. Din cele patru echipe care au format grupa nord-americană, Team Liquid a ajuns în finală.

3. Întâlnirea cu Team Liquid. Fanii români au ocazia unică să-i vadă pe jucătorii echipei Team Liquid, una dintre cele mai prestigioase organizații de eSports din lume. Echipa de CS:GO din cadrul Team Liquid și-a câștigat grupa, deși a pornit în finală cu un dezavantaj de o hartă. Cei cinci jucători de CS:GO nu s-au dat bătuți și au câștigat trei hărți la rând pentru biletul lor spre finala de la București.

4. Virtus.pro față-n față cu fanii. O altă premieră pentru gamerii români este faptul că vor avea ocazia să îi vadă pe scenă pe polonezii de la Virtus.pro. Taz, Snax, byali, Neo și Pasha sunt renumiti în Europa pentru talentul lor, dar și pentru temperamentul balcanic.

5. Revanșa TSM vs Fnatic. TSM și Fnatic se întorc la București, după ce în primăvară au concurat în finala PGL Kick-Off Season. TSM sunt campionii en-titre, iar trofeul PGL câștigat în primăvară a reprezentat primul succes major al danezilor. În marea finală i-au înfrânt pe Fnatic, cea mai bună echipă din lume.

6. Sala Epika cu ecran gigant. Meciurile se vor disputa pe scena sălii Epika din incinta Grand Cinema&More. Facilităţile oferite de Sala Epika, de la scaune retractabile la tehnologie de ultima generație, echipamente audio-video ce permit transmisiuni live și o capacitate de 500 de locuri, transformă această locație întru-un de centru de divertisment multimedia, unic prin caracterul polivalent. Facilitatea care va asigura un adevărat spectacol pentru fanii sporturilor electronice este ecranul uriaș de 22,5 pe 12 metri.

7. Autografe de la jucători. Odată încheiat un meci, echipele vor petrece 10 minute pentru a interacționa cu fanii lor. Unul dintre locurile indicate pentru gamerii care vor să rămână cu un frumos suvenir de la finală este masa de autografe, unde jucătorii vor semna postere și poze după fiecare meci.

8. Poze cu jucătorii. PashaBiceps, Olofmeister, CajunB și colegii lor vor putea să facă poze cu fanii într-un spațiu special amenajat, lângă masa de autografe. Pozele vor fi apoi încărcate pe pagina de Facebook a PGL într-un album special, iar fanii pot să-și pună tag pe poze.

9. Produse originale CS:GO. Magazinul online Computer Games va fi prezent în cadrul evenimentului cu produse originale special create pentru ca fanii să poată să își afișeze cu mândrie afilierea.

10. Românii iubesc Counter Strike. Încă din vremurile internet cafe-urilor și ale vitezii de 256 k/s, gamerii români au avut aventuri pe serverele de Counter-Strike. În toate aceste aventuri epice a fost implicat PGL. După mai bine de 13 ani de activitate și de organizare de turnee, echipa PGL este mândră de faptul că poate să organizeze evenimente de rangul finalelor PGL Season 1, pentru românii care iubesc acest sport electonic.

0 gânduri despre „10 motive sa nu ratezi nici tu PGL Season 1, daca esti gamer”

  1. Mi-am dat seama ca Counter Strike GO nu este bun pentru nimeni, cand Counter-Strike 1.6 era baza, acesta se juca in toate evenimentele de gaming si au fost oferite premii in produse si bani, acum se ofera diferite obiecte in joc. Un jucator profesionist are nevoie de bani, de produse fizice, nu de anumite iteme in joc. Asta este o problema actuala, parerea mea. Am fost de multe ori la evenimente PGL, inca de acum multi ani, cand totul se juca intr-o retea privata, nu pe servere ca acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *