LOGO Presa in blugi
Atelier de Idei

Zatara sărbătorește doi ani de activitate și oferă desertul GRATUIT în restaurant

Spread the love

Când am început ne imaginam viața cu totul altfel. Ne imaginam evenimente inedite cu preparate a la carte, nunți, botezuri, petreceri private, conferințe. Ne imaginam călătorii #gourmet prin toată lumea, din Asia până în America de Sud, din Africa până în Europa. Ne imaginam povești tradiționale prin care să redescoperim gustul de altădată din regiuni istorice precum Oltenia, Banat sau Transilvania.

O parte din vise am reușit să le punem în practică. Dar a venit pandemia și totul s-a schimbat. Din fericire, noi NU ne-am schimbat. Am inovat în continuare, am păstrat același concept de exclusive cuisine și am încercat să reinventăm fiecare plating. Am ales să vă aducem magia aproape și pentru că ne-ați fost alături în toată această perioadă, vă mulțumim pentru că n-am fi ajuns aici fără voi.

Așa că sâmbătă 13.02.2021, pe toată perioada programului am ales să vă oferim desertul din partea casei la orice comandă de mâncare. E modul nostru de a vă mulțumi pentru că ați ales #RestaurantulZatara.” , așa începe anunțul pe care l-a făcut ECHIPA ZATARA pe pagina de Facebook.

➡ Care e povestea restaurantului?

Zatara Restaurant a apărut în februarie 2019 de la povestea unei cărți – Contele de Monte Cristo. Până în pandemie restaurantul a găzduit zeci de botezuri, nunți, petreceri private pentru copii, evenimente de Crăciun.

Zatara Restaurant a făcut livrări în perioada pandemiei și a rezistat în aceste vremuri tulburi. În 2020 restaurantul primește distincția Șoimii Gastronomiei iar de câteva luni testează show-uri spontane de magie alături de Andrei Girjob.

Pe Andrei o să-l întâlniți și sâmbătă după ora 19:00.

➡ Ce găsiți în Meniu?

Meniul practic este un fusion cuisine cu influențe mediteraneene dar și preparate tradiționale românești. De la antreuri cu vibe de Franța și Italia la ciorbe ca-n Ardeal sau Muntenia, de la creveți, calamari și caracatiță de captură din Marea Mediterană la pui la ceaun cu mujdei și carne de porc la garniță, de la specialități rafinate pe bază de pește la burgeri și paste. De referință rămân cartofii Zatara și desertul CheeseCake.

 Pe scurt, sâmbătă, 13.02.2021 de la ora 11 până la ora 23, Restaurant Zatara oferă desertul din partea casei la orice comandă de mâncare. Rezervări la telefon – 0771 670 756

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.