Fără categorie

ZA ZA SING cu Liviu Varciu, Flick si…presa in blugi. Din 5 aprilie la TV!

Spread the love

GA_240317_ZaZa_0220

Si…da, am facut-o si pe asta. Am fost invitat sa particip la prima editie a emisiunii de KARAOKE – ZAza Sing. Ideea acestui show este ca accentul NU cade pe voce ci pe cunostintele tale de cultura generala in ceea ce privesc melodiile.

GA_240317_ZaZa_0241

N-am fost singur. Alaturi de mine au mai fost sase concurenti, dar eu am fost singurul BLOGGER 🙂

GA_240317_ZaZa_0252

Am cantat cat am putut de bine si de corect o groaza de piese, si, chiar daca am fost racit si ragusit am cantat live alaturi de trupa The Humans. Dar toate picanteriile o sa le vedeti miercuri – 5 aprilie – de la ora 20:30 pe A1.

➡ Daca sunt pe scena, atunci sa fie – SHOW

M-am distrat copios alaturi de ceilalti concurenti. Si, recunosc, ca nu prea mi-am facut temele de acasa dar am avut un vibe si o energie asa, in stilul meu. Nu vreau sa fiu spoiler, dar emisiunea a avut mai multe momente cheie super amuzante.

Despre mine si prestatia mea nu voi spune nimic. E ca la film. Daca va povestesc acum cine a luat trofeul, pierdeti toata distractia asa ca va invit sa va uitati la tv.

In schimb, asa, de teaser, pot sa va spun despre o concurenta care l-a uimit si pe Liviu Varciu, nu numai pe mine. De ce si cum a reusit asta? O sa vedeti singuri la TV.

GA_240317_ZaZa_0229

➡ LIVIU VARCIU fata in fata cu presa in blugi

Zaza Sing este un format pe care mă pliez foarte bine, fiind un format cu muzică și karaoke. E ocazia mea să mai aud piese consacrate, superbe, cum ar fi „Oameni” a lui Andreescu, aceasta fiind și una dintre melodiile mele preferate. E un show cu emoție, suspans – pentru că să nu uităm „Zaza Sing” e un quizz show cu versuri, o emisiune cu mult umor, dar și premii”,  a povestit Liviu Vârciu, imediat dupa show.

Mi-a placut pe platou si cel mai mult mi-a placut carisma lui Liviu dar o sa vedeti chimia dintre noi la Antena 1 in 5 aprilie,  miercuri, de la 20.30.

GA_240317_ZaZa_0213

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.