Fără categorie

YUM Stops, un blog yummmyy, yummyyy

Spread the love

Lansare Yum Stops 11Si s-a lansat un blog pentru gurmanzi si nu numai cu nume predestinat sa ti se faca foame – YUM STOPs. Evenimentul a avut loc la mansarda bistro-ului Simbio Kitchen & Bar, un cadru prietenos, unde Aleka Sarah Vlădăreanu și Iulia Văcăroiu și-au întâmpinat invitații cu o bere rece Redd’s Light, gustări apetisante și înghețată La Strada, nerăbdătoare să le povestească acestora despre noul lor proiect.

Pe Aleka e posibil să o cunoașteți deja, fiind blogger de lifestyle de mai bine de 6 ani pe www.sunshine-sarah.com. Cu motto-urile „pot să rezolv asta cu un mail” și „stai s-o pun pe Instagram”, Aleka își dovedește în fiecare zi skill-urile ei de PR și Social Media Manager pentru Yum Stops. Meșter în ale IT-ului pe www.yumstops.com, Iuliei îi place să caute pe Google soluții în Java Script și PHP, ca un Website Manager ce se respectă. 🙂

Yum Stops este un proiect început din pasiunea descoperirii perlelor ascunse din București și din țară, un loc plin cu experiențe delicioase, unde veți putea găsi articole și recenzii cu cele mai mișto baruri, bistro-uri, restaurante și terase din București și din țară. N-o să vedeți prea multă obiectivitate pe www.yumstops.com pentru că fetelor le place să scoată în evidență tot ce are mai bun fiecare local și să scrie despre experiențele lor acolo. Site-ul are si un blog integrat, ce va fi actualizat constant cu noutățile din zona de food & drinks și lifestyle.

Lansare Yum Stops 15Localul în care a avut loc evenimentul nu a fost ales întâmplător, fiind chiar unul din bistro-urile de suflet ale Alekăi și ale Iuliei. Simbio s-a redeschis anul acesta pe strada Negustori nr. 26, fiind anterior localizat într-o cafenea cochetă din Centrul Vechi. Acum Simbio se desfășoară într-un frumos conac, având un spațiu dedicat restaurantului în care nu se fumează, un bar colorat la demisol, o grădină însorită și, mai nou, o mansardă spațioasă și luminoasă, perfectă pentru evenimente.

Deoarece Yum Stops se vrea a fi un site vesel și colorat, evenimentul a fost decorat pe măsură, cu baloane cu heliu oferite de LaParty.ro, magazinul de articole și decorațiuni pentru petreceri tematice.

Lansare Yum Stops 13Invitații au putut accesa noul site utilizând tablete Samsung Galaxy Tab A și au putut observa varianta mobile a acestuia de pe telefoanele performante Samsung Galaxy S6 si S6 Edge.

Fetele le-au oferit invitatilor săi și alte câteva surprize dulci în goodie bag-urile pregătite pentru ei, precum praline din partea binecunoscutei ciocolaterii belgiene Leonidas, un macaron delicios din partea Chocolat, dar și o băutură răcoritoare pe bază de cofeină din partea Vienna Ice Coffee. Mai mult, deoarece știu cât de pofticioase sunt femeile, iar în același timp atente la silueta lor, s-au gândit să le ofere ocazia să încerce noul gel-cremă cu efect anticelulitic Bodyshape Remodelare Totală de la Elmiplant.

Pentru mai multe informații, vă invit să fiți cu ochii pe YumStops.com și să urmăriți Yum Stops pe pagina de Facebook și pe profilul de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *