Fără categorie

Youth Academy prezinta proiectul HOLA in Colegiul National Gheoghe Lazar din BUCURESTI

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Youth Academy este  organizatie tanara implicata activ in dezvoltarea si implementarea de proiecte in sfera educatiei non-formale romanesti. Proiectele Youth Academy fac parte din ceea ce putem numi educatie alternativa si dezvolta o gama larga de abilitati.
HOLA este cel mai vechi proiect Youth Academy. Inceput simultan in Bucuresti si Iasi, HOLA s-a extins in prezent la nivel national atat prin campania „Adu HOLA in orasul tau!” cat si prin parteneriatul strategic cu Scoala de vara FORCE. Pe scurt, HOLA inseamna seminarii de dezvoltare personala adresate liceenilor, printre subiectele abordate fiind si: lucrul in echipa, comunicarea eficienta, planificarea proiectelor, organizarea timpului, orientare in cariera, creativitatea si alte elemente. Participantii HOLA sunt indrumati apoi in realizarea de proiecte sociale, pentru a urmari dezvoltarea comunitatii locale.
HOLA vine din nou in Bucuresti pentru editia HOLA Advanced cu temele urmatoare: Orientare in cariera, Vorbire in public, Cooperare, Leadership si Branding Personal.
Programul se intampla doar in 19-20 Martie, iar locul de desfasurare este Colegiul National „Gheorghe Lazar”, Bucuresti. Taxa de participare este 50 de lei.  Toti cei care vor sa vina, pot intra pe site http://www.ho-la.ro si acolo sa completeze formularul de inscriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *