Fără categorie

Yellow Bird – Zboara, puiule, zboara cu…Avionul!

Spread the love

Vrei să află povestea puilor înainte de a ajunge la KFC ? Mergi la Yellow Bird 🙂 Vrei să știi cum arată bănuții Mc Nuggets înainte de a fi transformați în bucăți de pui ? Mergi la Yellow Bird 🙂 Pene galbene este o animație colorată pentru copii dar și pentru adulți. Este o lecție de curaj, determinare cu destul de mult umor presărat pe unde trebuie.

Ce m-a deranjat lipsa de creativitate a creatorilor… Ochii atât de mari, corpuri disproporționate, erau parcă păsări mutant. Nu puteai recumaște din ce specie s-ar încadra zburătoarele.

Yellowbird e de fapt și de drept , un pui rahitic de pasăre, specie neidentificată, pare un fel de găină altoit cu un sticlete și cuc, care nu a putut migra în țările calde și care nici măcar n-a zburat mai departe de ruinele unui fost templu.

Pentru că a căzut dintr-un cuib, prima ființă pe care a văzut-o când a ieșit din ou a fost o gărgăriță care l-a și adoptat.  La un moment dat se întâlnește cu o pasăre grasă rănită și dintr-o încurcătură ajune să zboare alături de alte păsări călătoare spre țările calde. Aici e punctul în care chiar începe aventura.

Puncte forte ? Are umor. Și nu un umor facil, sunt destul de multe momente care te țin în priză interconectat. E un film cu multe păsărici, vrăbiuțe și nu, nu fac glume tendențioase 🙂

Animația este adusă de Intercom Film și deja rulează în cinematografe din 30 ianuarie pentru copii și adulți fără vârstă 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.