Fără categorie

XEROX a lansat la Internet&Mobile World un adaptor Wireless hi-tech

Spread the love

Xerox lansează Adaptorul Wireless pentru Soluții de Imprimare care simplifică procesul de tipărire mobilă și oferă soluții rapide și eficiente utilizatorilor. Dispozitivul este prezentat, pentru prima oară în România, în cadrul Internet & Mobile World 2015.

Xerox_registered mark

Adaptorul wireless Xerox este un echipament compact, ușor de instalat, de configurat și de gestionat prin intermediul oricărui browser web”, explică Sergiu Pop, Product and Marketing Manager Xerox România. “Ne dorim, prin intermediul acestui dispozitiv, să creăm o nouă experiență de utilizare a echipamentelor de imprimare Xerox, care să faciliteze activitățile zilnice.”

Dispozitivul permite conectarea wireless a echipamentelor de imprimare, chiar și în lipsa unei rețele Wi-Fi preexistente. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a-și conecta dispozitivul mobil iOS sau Android™ la orice imprimantă sau echipament multifuncțional Xerox, doar cuplând noul dispozitiv la reţeaua ethernet a echipamentului. Conexiunea nu afectează procesele în curs de desfășurare, cum ar fi imprimarea și scanarea, trimiterea de faxuri prin LAN (Local Area Network) sau redirecționarea faxurilor prin e-mail.

În plus, Adaptorul Wireless pentru Soluții de Imprimare permite tipărirea unei game largi de fișiere – Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® sau PDF – și elimină nevoia achiziționării și instalării unor aplicații sau programe suplimentare. Utilizatorii beneficiază de integrare completă cu soluții precum Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™ v.2.0 sau Mopria™ și de conectivitate Wi-Fi sau Wi-Fi Direct®. Astfel, indiferent de mediul de lucru, de echipamentele folosite sau de sistemul de operare, dispozitivul se adapteaza nevoilor utilizatorului modern.

Nu în ultimul rând, dispozitivul asigură un nivel superior de securitate a datelor, incluzând o criptare de 256 de biți, fiind compatibil cu numeroase protocoale de securitate. De asemenea, Adaptorul Xerox permite conectarea doar prin atingere, prin intermediul tehnologiei NFC (NFC “tap-to-print”).

La Internet & Mobile World 2015, vizitatorii pot testa personal Adaptorul wireless, pot să-şi facă fotografii la standul Xerox, inclusiv cu telefonul personal și pot imprima apoi pozele prin intermediul noului dispozitiv. Imprimarea se realizează direct, fără a mai fi nevoie de instalarea unor programe adiționale sau de folosirea unei rețele Wi-Fi.

Tot la standul Xerox vizitatorii pot urmări demonstrații efectuate de specialiști şi pot vedea cum lucrează o serie de echipamente multifuncționale, printre care WorkCentre™ 6027, ColorQube™ 8580, WorkCentre™ 6655 și Phaser® 7800, tehnologia ConnectKey și cerneala solidă Xerox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.