Fără categorie

WunderHAF – Studentii tai buni la TOATE!

Spread the love

coveraWunderHAF – Suna nemteste dar este o echipa 100% romaneasca! Suna abstract dar are un domeniu de activitate 100% concret! Suna matur dar este un produs 100% studentesc! Care e povestea ei!?

Vorbim de trei studenti inimosi de la Constructii care au dorit sa-si pastreze anonimatul si care fac operatiuni de bricolaj prin camine si la cunoscuti. Folosesc doar echipament profesionist si recunoscut precum bormasini pentru unsurubat si gaurit sau diferite tipuri de surubelnite electrice.

De ce a aparut WunderHaf ?

surubelniteWF: Pur si simplu. Initial am pornit prin camine doar cu bormasini si rotopercutoare si cu ideea de a ne nisa pe aceste produse. Stiam ca sunt studenti care vor sa se mute, care vor sa-si reamenajeze camerele, sa-si repare dulapurile sau paturile si studentii n-au bani sa cheme experti asa ca am aparut noi. Tata are un magazin la Campulung Muscel de echipamente pentru constructie si imi mai imprumuta sau inchiriaza diferite scule si unelte. Pe langa bormasini mai folosim foarte frecvent tot felul de modele de surubelnite electrice pentru ca ele sunt utile si pentru montat sau demontat unitati centrale de calculator, ca si idee.

Romanilor, in general le place sa mestereasca si sa repare singuri ceea ce trebuie prin gospodarie dar in  cazul studentilor acestia cand se muta in niciun caz nu cara de acasa bormasina tatalui din garaj si nu vin cu sculele dupa ei de la Iasi, Bacau sau Piatra Neamt. In plus, cand sunt cazati in camine li se promit locuri in camine renovate dar stim prea bine cum stau lucrurile asa ca noi ii ajutam contra-cost dar la costuri mici si suportabile.

Cum vedeti voi piata de bricolaj din Romania?

surubelnitaWF: Piata de profil este impartita in doua segmente foarte clare in functie de destinatia uneltelor. Pe de o parte sunt uneltele pentru utilizare casnica si semi-profesionala si pe de alta sunt cele pentru uz industrial si de santier, care sunt proiectate pentru utilizare de 8-12 ore zilnic. Segmentul hobby si semi-profesional se vinde mai mult pe internet si in magazinele de bricolaj cu suprafete mari de expunere in timp ce segmentul profesional se vinde mai mult prin dealeri specializati. Profilul clientilor difera deasemenea destul de mult, pentru ca in prima categorie se afla oamenii carora le place sa faca singuri diverse proiecte prin casa si mesteri precum zugravi, instalatori, etc. in timp ce in categoria a doua se intalnesc firmele de constructii si firmele din industrie.

Ce planuri aveti pentru perioada urmatoare?

WF: Planurile legate de business-ul acesta este sa il crestem. Tocmai aici este partea dificila, sa reusim sa demonstram clientilor nostri, adica studentilor care vin si se cazeaza in camin ca suntem seriosi si pot conta pe noi.

0 gânduri despre „WunderHAF – Studentii tai buni la TOATE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *