Fără categorie

Who is the king of Public Speaking?

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

11885073_10153206038579164_4233615893005205227_n

➡ UNDE si CAND?

Data și ora: 1 Octombrie, Ora 14:00
Locație: Centrul de Artă Tinerimea Română, Strada Johann Gutenberg 19, București;

➡ CE se intampla?

“Who`s King în Public SpeaKING?” este o competiţie în premieră, în care manageri de top, antreprenori şi profesionişti din diverse industrii, antrenaţi de echipa SELFTRUST Academy, se duelează pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Vino să vezi cât de rapidă este schimbarea de la 0 experienţă în discurs public la lideri care cuceresc scena şi captivează audienţa!

Pentru a cincea oară, aducem vorbitul în public la rang de show. Vino să petreci 4 ore de weekend altfel, învăţând şi jucându-te în acelaşi timp, asistând la speech-uri care te inspiră, te distrează sau îţi dau de gândit şi votând cine merge mai departe!

Am urmat conceptul show-urilor live, aşa cum este “Vocea României”, l-am adaptat pentru discursul public şi am creat un eveniment unic în România: „Who`s King in Public SpeaKING?”: un spectacol care te ţine cu sufletul la gură în fiecare moment, care îţi aduce zâmbete şi bună dispoziţie şi care te face parte din povestea celor de pe scenă! Votează-ţi favoritul! Tu decizi cine ia marele premiu!

➡ CUM SE DESFĂȘOARĂ EVENIMENTUL

ETAPA 1: Cei 14 concurenţi vor susţine câte un speech de 4 minute pe o tema la alegere, în care vorbitorul are experienţă.

Vor cauta să te surprindă, să-ţi aducă poveşti pe care nu le-ai mai auzit şi informaţii utile, să te captiveze şi să te facă să îi ţii minte. Vei hotărî, alături de trainerii SELFTRUST Academy şi de juriu, cine sunt cei 8 participanţi care îşi continuă drumul spre Marele Premiu.

ETAPA 2: Cea de-a doua probă va testa spontaneitatea si creativitatea: cei mai votaţi 8 concurenţi vor merge mai departe în Etapa 2.

Aceştia se vor întrece doi câte doi şi vor susţine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Așa că, gândește-te: pe ce subiect ți-ar plăcea să auzi un discurs?

ETAPA 3: Cei mai buni 4 concurenţi votaţi de ţine, de juriu şi de trainerii SELFTRUST Academy, vor ajunge în Marea Finală, etapă care le va pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top.

Acestă ultimă probă este un mix între cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici va fi de a susţine un speech spontan, pe tema „Nu am venit să ţin un discurs”, folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

Aşadar, în final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant şi plin de emoţie, sau unul structurat şi serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Votează-l pe cel care te-a cucerit şi ajută-l să câştige trofeul!

➡ MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”
INSPIRAŢIE & MOTIVAŢIE

Vei asista la creşterea spectaculoasă a unor lideri autentici, care te vor inspira să-ţi depăşeşti limitele şi să devii mai încrezător în propriile forţe, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbire în public

➡ INFORMAŢIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informaţii utile care îţi vor completa cultura generală şi te vor susţine în viaţa personală şi profesională

➡ ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel şi vei participa la un show unic în România! Spectacolul va fi asigurat de concurenţii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King în Public Speaking?”, iar cel care va decide câştigătorul vei fi chiar tu!

➡ NETWORKING

Vei cunoaşte alţi profesionişti din domenii diverse, interesaţi, că şi tine, de dezvoltare personală. Printre participanţi se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing şi media, directori de resurse umane, directori de vânzări.

➡ TEAMBUILDING

Ia-ţi colegii şi prietenii şi vino la un eveniment distractiv, să decideţi împreună cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

➡ AGENDA EVENIMENTULUI

13:00 – 14:00 Înregistrare participanți & Welcome Drinks
14:00 – 14:15 Speech de deschidere
14:15 – 15:45 Runda 1 – 14 Speech-uri pregătite
15:45 – 16:05 Coffee-break & Networking
16:05 – 16:45 Runda 2 – Dueluri – 8 Speech-uri spontane
16:45 – 17:00 Coffee-break
17:00 – 18:00 Runda 3 – Marea Finală – 4 Speech-uri Mixt Pregătit + Spontan
Premiere & Speech de încheiere

DSC_8986

➡ JURIUL CONCURSULUI

Jurații „Who`s King in Public SpeaKING?” sunt profesionisti din comunicare, business si media: Dorin Chioțea (jurnalist Realitatea TV, realizator “Dimineața de Știri”), Andrei Vulpescu (Owner vulpescu.eu), Ionuț Ilie (Customer Development Director at Unilever South Central Europe, Unilever), Elisabeta Calmuschi (câștigatorul „Who`s King in Public Speaking?”, ediția a 4-a).

➡ CE SPUN CEI CARE AU FOST LA ALTE EDIȚII “WHO’S KING IN PUBLIC SPEAKING?”

„Un eveniment extrem de reușit care inspiră, motivează, este o sursă foarte bună de informații, învățare și dezvoltare. Vă recomand pentru profesionalism, rezultate și creativitate.”
Oana Constantinescu-UPC Romania, Manager ConturiClienti

„Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut încă ocazia să vorbească in public. Pe mine m-ați convins!”
Ana Jitariță-Rogalski-Damaschin PR, Communication Manager

“Experienţă și umanitate.”
Nicolae Ciobotaru – NN Asigurari, Unit Manager

“Deschizător de drumuri. Astfel de eveniment te ajută să cunoști oameni și povești care te inspiră să vrei să știi cine ești și să fii tu fără să-ți fie teamă că lumea o să te judece. Mulțumesc pentru această experiență frumoasă”
Marilena Iordache, manager proiect IT, HP România

PS: Nu stiu de ce dar evenimentul asta m-a facut sa imi aduc aminte de filmul asta

[yasr_visitor_votes size=”large”]

1 gând despre „Who is the king of Public Speaking?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.