Atelier de Idei

WhiteSnake, Judas Priest si Prodigy pentru un iulie fierbinte. Crezi ca rezisti?

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

D&D East Entertainment sparge vara asta in bucati de metal topit si corzi de chitara incinse si promite show-uri rock nebune . Daca asculti rock, daca traiesti rock, iar daca prin sangele tau curg doar riff-uri metalice, Rock the City este evenimentul pe care nu ai voie sa il ratezi.

WhiteSnake, Judas Priest sau Prodigysunt doar cateva din trupele hardcore ale celui mai tare eveniment de profil din Romania.

Romexpo va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock sau Mecca rockerilor din Romania. A treia editie a festivalului Rock the City aduce la Bucuresti pe 1, 2 si 3 iulie trupe rock pe  care nu ai cum sa nu le stii. Detalii despre program aici!

0 gânduri despre „WhiteSnake, Judas Priest si Prodigy pentru un iulie fierbinte. Crezi ca rezisti?”

  1. …………………………………Author……………..Topic O manea sau o melodie rock? Rock Manele 1 Satana 1 Prieteni si dusmani 2 Intuneric 2 Culoare 3 Imbracaminte sumbra 3 Imbracaminte atragatoare normala 4 Droguri sex … ……………………………………………………depinde ce gen de rock..

  2. Pe fanii Steaua care s-au suparat pe Becali pe fanii altor echipe care voteaza altceva ca sa nu iasa Becali pe liceeni care adora pletele si rockareala. Intradevar Mos Craciun exista pe jumatate oamenii se fut cu berzele si asa se fac copiii muzica de cea mai inalta calitate este undeva intre manele si rock daca arunc o piatra o sa fie atrasa de Pamant sau poate nu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *