Atelier de Idei, Tineri

Weekend Trends – Un fel de TOP 40 Hits MTV doar că e cu…sex, dermatocosmetice și suplimente

Spread the love

Ceea ce urmează să vă arăt este una dintre cele mai inedite campanii din zona pharma. Ca un fel de TOP 40 de la MTV din copilăria mea, sau TOP 20 HITs de la Radio ZUKiss FM , Virgin Radio Romania sau Radio21/Europa FM/Vibe FM. Și dacă la radio apar în topul din weekend piesele care se asculta în timpul săptămânii, la #flpm sunt strânse într-un top căutările organice din Google. Tu le-ai căutat, ei ți le aduc! Cât de tare e asta! Hai să explic un pic!

De ce caută lumea DUREX  și Maraton FORTE?

Pentru că a fost pandemie, pentru că oamenii au stat acasă și s-a făcut și se face sex. Pentru că acum s-au ridicat restricțiile și cuplurile oficiale/neoficiale se pot întâlni să facă sex. Pentru că sexul e singurul lucru care ne-a rămas nelimitat în pandemie.

De ce caută lumea Slabofikat Slim și Apuretin Slim?

Pentru că a fost pandemie, lumea a mâncat mai mult, a gătit mai mult, s-a mișcat mai puțin și acum vrem toți să slăbim mai repede și să ne pregătim corpul pentru plajă.

A venit vara, căutam solare, șampoane anti-mătreață, creme pentru ten

Acum că s-a încălzit vremea, ne interesează să avem pielea bronzată, să scăpăm de mătreață, să avem un ten curat. Cam atât pe această săptămână. Ne vedem weekend-ul următor cu următorul top. Sunt curios ce produse o să urce, ce produse vor urca și ce staționări vom avea. Până atunci, vă las topul integral aici.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *