Atelier de Idei, Social

Weekend Trends TOP 40 MTV doar ca e cu produse pentru odihna, slabit si ceva…extra

Spread the love

Ceea ce urmează să vă arăt este una dintre cele mai inedite campanii din zona pharma. Ca un fel de TOP 40 de la MTV din copilăria mea, sau TOP 20 HITs de la Radio ZUKiss FM , Virgin Radio Romania sau Radio21/Europa FM/Vibe FM. Și dacă la radio apar în topul din weekend piesele care se asculta în timpul săptămânii, la #flpm sunt strânse într-un top căutările organice din Google. Tu le-ai căutat, ei ți le aduc! Cât de tare e asta! Hai să explic un pic!

De ce caută lumea DORMAX?

Pentru că, dupa cum spune si hitul, vara NU se doarme.  Pentru că oamenii nu mai stau acasa, ies mai mult, terasele dintre blocuri sunt pline pana la ore tarzii, alcool, muzica, iar unele persoane nu se pot odihni.

De ce caută lumea Slaboficat Slim și Apuretin Slim?

Pentru că a fost pandemie, lumea a mâncat mai mult, a gătit mai mult, s-a mișcat mai puțin și acum vrem toți să slăbim mai repede și să ne pregătim corpul pentru plajă.

A venit vara, ne pasă de ten, vrem să scăpăm de acnee, luăm Acneminum

Acum că s-a încălzit vremea, ne interesează să avem un ten curat, să scăpăm de acnee. Cam atât pe această săptămână. Ne vedem weekend-ul următor cu următorul top. Sunt curios ce produse o să urce, ce produse vor urca și ce staționări vom avea. Până atunci, vă las topul integral aici.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.