Fără categorie

Vrei sa-ti impresionezi iubita? Cumpara o casa si lasa chiria!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

5Inca nu s-au copt gutuile, inca avem vara pe aici prin Romania, asa ca nebunia voastra e justificata dupa pofta de concedii. Si daca tot vorbim de vacante nu puteam sa nu vorbim si de relatii si iubiri. Iubirea, asa cum imi spunea cineva, are mai multe fatete, mai multe sensuri, mai multe intelesuri, mai multe forme, cerinte si obligatii.

Prima forma e cea clasica, cea pe care o stim cu totii inca din scutece – Iubirea materna. Aici stim cu totii ca iubirea materna e asociata cu ideea de curatenie. Curatarea mochetei era un sport, din pacate, pe care mama noastra il facea din iubire materna pentru noi. Orice urma de pata, ulei, dulceata sau substante biologice mama le curata…Si lucrurile aveau sens pentru ca era mocheta ei, casa ei si era proprietara alaturi de sotul ei.

A doua forma e atunci cand avem si frati mai mici ca noi si tinem la ei, ii iubim si pe ei sau pe ele daca sunt surioare cum e cazul meu:) E o alta forma de iubire ce tine de familie. Dar si aici curatenia trebuie intretinuta si tot mama e cea care se ocupa de aceasta problema.

10353042_10205717915360115_722434278942593622_nApoi vine forma arhi mega cunoscuta – iubirea fata de acel ceva gasit sau inchipuit in cineva, nu neaparat de sex opus, pentru ca suntem toleranti si aparent lucrurile s-ar opri aici dar adevarul e cu totul altul.

Mai exista o forma de iubire, o forma care o intrece pe toate, mai exact le intrece pe toate prin forta si prin daruire neconditionata, iubirea pentru un TEL Telul poate fi un el, sau o ea, sau un munte, sau o cabana, important este sa iubim cu adevarat ceea ce facem.

Un tel ar fi sa lupti cu birocratia, cu volatilitatea pietei de munca si sa renunti la chirie pentru a cumpara un apartament intr-un asamblu rezidential.

Mai mult, sunt cazuri cand iubirea capata aparent, forme mai mici dar la fel de importante si insemnate. Iubesti un film, o carte buna, sau de ce nu, iti iubesti masina, iubesti curatenia, sau iubesti shopping-ul. Ori daca esti genul de persoana, barbat sau femeie care iubeste curatenia, si care, daca tot se apuca sa faca curat in casa, ordine, scuturat praf, batut covoare, dat cu aspiratorul, curatare mocheta, stii ce importanta e mentinerea ei.

Si daca esti o astfel de persoana, clar nu vei suporta mult timp sa platesti chirie pentru a intretine un apartament sau o camera sau o garsoniera care nu e a ta si, cel mai bine pentru tine si pentru cel/cea pe care o iubesti este sa iti cauti o locuinta la un pret accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *