Fără categorie

Vrei sa fii creatorul de haine din filmele lui Luc Besson si sa castigi 1000 de dolari?

Spread the love

Luc Besson a lansat o competiție destinată designerilor din toată lumea, inclusiv din România, artiștilor în curs de afirmare, designerilor de modă și de costume pentru a participa creativ la crearea de costume care vor fi folosite în următorul său proiect, VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE, un SF în care deja și-au anunțat apariția Cara Delevigne, supermodel internațional și actriță în ascensiune, și Dane DeHaan, faimos pentru rolul din serialul TV “True Blood”, care vor fi protagoniștii, Laureline și Valerian, dar și superstarul internațional Rhianna și Clive Owen.

Paper Towns

Candidații sunt rugați să trimită schițele pentru un costum care va fi purtat de oameni, extratereștri, umanoizi și alte creaturi intergalactice într-o scenă care va avea loc la un cocktail political amplasat la bordul stației spațiale Alpha în anul 2580.

Participanții sunt încurajați să se inspire din acest video:

Vor fi alese creațiile a 20 de artiști, selectate de un juriu format din Luc Besson, Joe Zee, editor-șef Yahoo Style, și Olivier Bériot, creator de costume pentru acest film. Premiile consta în 1000 de dolari și șansa ca ținutele câștigătoare să fie purtat de actorii din film.

Termenul limită de înscriere este 27 noiembrie 2015, iar detalii despre modul de înscriere se pot afla de aici.

➡ VALERIAN si ORASUL celor o Mie de Planete

Câteva informații despre VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE, care se anunță cel mai spectaculos SF realizat vreodată, și va avea premiera în România în 2017:

Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Develgine) sunt agenți speciali guvernamentali, însărcinați cu menținerea ordinii în univers. 

Comandantul lor(Clive Owen), conducătorul stației spațiale Alpha, care numără 17 milioane de locuitori strânși din toate colțurile galaxiei, este răpit, semn că nu toată lumea are aceleași interese pe pașnica stație Alpha. Forțele invizibile care conspiră în culise aruncă acum asupra omenirii amenințarea supremă – distrugerea finală.

0 gânduri despre „Vrei sa fii creatorul de haine din filmele lui Luc Besson si sa castigi 1000 de dolari?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.