Atelier de Idei

Vrei sa eviti temperaturile ridicate ale verii? Vezi de ce trebuie sa investesti intr-o aeroterma!

Spread the love

11297848_925076350890549_2033320393_nFiindca vara isi intra tot mai mult in drepturi, e timpul sa te gandesti si tu cum poti evita aerul inchis si zapuseala din casa. O aeroterma inlocuieste perfect zgomotosul aparat de aer conditionat si are la fel de multe avantaje precum un echipament de producere al aerului rece performant.

Mult mai mic ca marime si elegant ca design, aeroterma se va incadra perfect cu restul designului casei tale si va raspunde solicitarilor tale, chiar si atunci cand temperaturile de afara devin insuportabile.

Aeroterma vs aparatul de aer conditionat

Pentru a te putea convinge de proprietatile si functiile performante ale unei aeroterme, atunci afla care sunt avantajele pe care un astfel de aparat ti le poate aduce. Mai mult decat atat, vezi care sunt principalele diferente dintre o aeroterma si aparatul de aer conditionat, cele care te pot convinge sa optezi pentru racirea aerului ambient cu ajutorul unei aeroterme.

downloadFata de aparatul de aer conditionat, o aeroterma este mult mai usor de montat si nu necesita sa depui un efort foarte mare pentru a putea sa o fixezi in perete. Luand in considerare acelasi principiu, o aeroterma poate fi montata oriunde in casa, pe orice perete si amplasata in functie de nevoi. Pentru a monta o aeroterma, nu ai nevoie de foarte mult spatiu, iar pentru ca are niste dimensiuni foarte mici, poti aseza aparatul si pe un obiect de mobilier, pe un blat chiar si pe o masa. Astfel, fiindca sunt portabile, aerotermele pot fi pozitionate oriunde in casa, de la bucatarie, pana in living si camera copiilor.

Daca vechiul aparat conditionat obisnuia sa produca foarte mult zgomot, o aeroterma este mult mai silentioasa si mai eleganta ca design, iar atunci cand incepe procesul de circulare al aerului, astfel incat sa il poate raci, aeroterma nu scoate un zgomot deranjant. Un alt avantaj pe care il are o aeroterma este si controlul constant al temperaturii, astfel incat tu sa poti singur stabili temperatura pe care o vrei in spatiile tale.

Alege o aeroterma care sa se potriveasca designului incaperilor tale

Daca vrei sa ai parte de confort termic pe perioada verii si sa renunti la vechile si masivele aparate de aer conditionat, atunci opteaza pentru o aeroterma. Cauta cele mai bune preturi de pe piata si cumpara aeroterme la preturi foarte avantajoase, doar din magazinul online Inicinstal!

Daca in cazul aparatelor de aer conditionat, de regula, designul lor este unul standard, atunci cand cumperi o aeroterma, poti alege dintr-o diversitate de modele, elegante si fiabile, care sa se potriveasca si celor mai moderne incaperi. Chiar si in cazul unor camere unde predomina un mobilier din lemn masiv, aeroterma nu va face nota discordanta, fiind un echipament de racire al aerului cu un design inedit si care se va asorta perfect atat cu o mobila moderna, din venghe, cat si cu un mobilier din lemn masiv, cum este stejarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.