Vrei sa ai o casa frumoasa? Iata cele mai cunoscute stiluri de design
Creatii

Vrei sa ai o casa frumoasa? Iata cele mai cunoscute stiluri de design

Spread the love

Vrei sa ai o casa frumoasa? Un loc doar al tau in care sa te simti in siguranta si in care sa ai intotdeauna o buna dispozitie? Atunci trebuie sa iti decorezi locuinta cu o atentie foarte mare astfel incat orice produs sa aiba un rol important. Acceseaza https://www.redupedia.ro/reduceri/home-deco si vei vedea ce piesele de mobilier iti poti cumpara la reducere. Ca sa poti face asta, bineinteles ca mai intai trebuie sa te decizi pentru un stil in care sa iti mobilezi locuinta.

     Cele mai cunoscute stiluri de design de interior sunt

Stilul modern

Din acest stil fac parte piesele de mobilier cu linii curate si clare si cu o paleta de culori simpla.  Mobila trebuie sa fie intr-o singura culoare iar aspectul initial trebuie sa ofere ordine si eleganta.

Intr-o locuinta cu stil modern trebuie sa fie prezente tot mai multe ferestre si tablouri cat mai complexe. Mobila trebuie sa fie suficient de mare si de incapatoare. Canapelele simple si fotoliile sunt piese esentiale.

Stilul modern minimalist

In acest stil se pune accentul pe simplitate. Atat mobila cat si accesoriile trebuie sa fie cat mai simple si cat mai placute. Culorile trebuie sa fie cat mai pastelate iar acessoriile trebuie sa fie in numar mic. Incearca sa creezi un ambient placut si care sa nu incluzi prea multe piese decorative sau prea multe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie. Dormitorul si livingul trebuie sa aiba o fie cat mai calde si piesele de mobilier cat mai mari si mai simple.

Stilul contemporan

Este o combinatie de stiluri moderne si traditionale in care piesele de mobilier sunt indraznete si elegante. Culorile pieselor de mobilier sunt calde si pastelate. Materialele textile cele mai des utilizate sunt catifeaua si plusul.

Este un stil indraznet in care vei mai gasi mici pete de culoare. In plus mobila poate avea o linie cat mai indrazneata. Articolele ornamentale trebuie sa fie cat  mai complexe si cat mai atent elaborate. Ca sa poti avea parte de un camin cald trebuie sa ai grija pana si la cele mai mici detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.