Atelier de Idei

Vrei 2500 de euro sa iti incepi o afacere!? Vrei sa mergi la Madrid ca antreprenor!? – START Business! Afla cum ACUM!

Spread the love

Prinde termenul limita pentru competitia care te poate duce in cupa tinerilor antreprenori de la Madrid si poti avea 2500 de EURO pentru lansarea afacerii tale.

START! Business este un program de educatie antreprenoriala destinat echipelor de 2-6 studenti  de orice profil si care ofera o experienta unica testata in mod real – o idee de afacere cu ajutorul unui consultant voluntar.

Cele mai bune Companii Pilot vor intra in finala nationala de la Sala Palatului, in cadrul Targului absolventilor, unde pot castiga:

·         bursa pentru participarea echipei la European Business Challenge, Madrid, Spania, iunie 2011.

·         un seed grant acordat pentru sprijinirea lansarii/dezvoltarii afacerii.

Premiile sunt acordate de BCR în cadrul programului START! Business, pentru stimularea antreprenoriatului in randul studentilor.

Pentru inscriere, trimite pana la 10 februarie un email la lucian.g@jaromania.org cu datele tale de contact si obiectul de activitate – adica ideea de produs sau serviciu pe care iti propui să il oferi unui client până la 20 martie.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.startbusiness.jaromania.org – Echipa Junior Achievement Romania.

0 gânduri despre „Vrei 2500 de euro sa iti incepi o afacere!? Vrei sa mergi la Madrid ca antreprenor!? – START Business! Afla cum ACUM!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.