Fără categorie

VREAU sa va cunosc si sa va premiez! Hard extern de 500 GB in valoare de 250 ron!

Spread the love

Da, dupa 6 ani de Presainblugi si peste 2000 de articole a venit timpul sa va premiez pe voi, cititorii mei. Ca cititi presainblugi de 6 ani, de 2 ani, de cateva luni sau ati ajuns aici intamplator pentru ca ati aflat de concurs vreau sa fiti sinceri. Vreau sa-mi spuneti in comment de ce cititi presainblugi sau de ce nu cititi, cum ati ajuns pe acest blog si ce varsta aveti.

Premiul – Un hard extern de 500 GB  in valoare de 250 de ron! Fotografii cu premiul mai jos!

DURATA CONCURSULUI 06.09.2015 – 01.10.2015 ,ora 23:59. Pe data de 2.10.2015 voi anunta castigatorul prin random.org. Succes!

Conditii de participare!

Like paginii blogului  de facebook Presainblugi

SHARE acestei postari de aici sau de pe contul de facebook.

Comment in care sa spuneti motivele pentru care cititi sau nu presainblugi, de cand o faceti si varsta voastra.

0 gânduri despre „VREAU sa va cunosc si sa va premiez! Hard extern de 500 GB in valoare de 250 ron!”

  1. Eu te-am „cunoscut” online (acum cativa ani) prin intermediul competitiei SuperBlog si de atunci te citesc ocazional (articolele al caror titlu imi atrag atentia si curiozitatea). Nu e politicos sa intrebi varsta, dar iti pot raspunde asa: intervalul 30-35 :)). Activitate frumoasa si prospera in continuare!

  2. Citesc blogul tau de cateva luni, din iunie si imi place ca participi la multe evenimente faine pe care le povestesti aici. Aflu si informatii utile si mai particip si la concursuri uneori. Imi plac blugii astia care calatoresc prin orice coltisor si dau sfoara in tara despre ce e frumos si merita povestit.
    Stii ca nu ar trebui sa intrebi o femeie cati ani are? E riscant pentru tine :p Copilasii ca mine pot spune ca au 23 de ani.

  3. Eheee…6 ani de blogging…felicitari…si la mai multi! Pai ne cunoastem din zona jurnalistica de vreo 3 ani…asa…si uite assa am ajuns sa te citesc destul de des… scrii interesant… si i-ai luat si interviu parca 😀

  4. Sincer chiar nu imi amintesc cand te cunoscusi prima data… cred ca era cam acu 3 ani ceva in genul… de citit…citesc ce ma intereseaza, daca imi sare in ochi, nu prea stau sa citesc bloguri in general din pacate din lipsa de timp, dar…daca vad ceva interesant in momentul respectiv citesc.

  5. salut ,eu am ajuns aici printr-o amica de mi-a spus de concurs,deoarece o intrebam daca are un hdd de inprumut ca al meu sa stricat si deocamdata nu dispun de fonduri sa cumpar altul am 26 de ani si voi continua sa citesc presainblugi sa vad de ce e in stare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.