Fără categorie

Vreau sa fac pasul intre dimensiuni la COMIC CON cu John Nobel din Fringe!

Spread the love

East European Comic Con va avea loc in perioada 8-10 mai la Romexpo in Bucuresti si este mai mult decat un eveniment despre seriale de televiziune, desene animate japoneze, jocuri video de strategie si benzi desenate. Vorbim de schimb de idei si perceptii intre fanii serialelor din lumea intreaga si spectatori ai filmelor cu bugete de studio, intalniri intre fanii benzilor desenate și actorii care au dat viata ace

Cine e John Nobel? lor personaje. De ce vreau sa fiu acolo?  Vreau sa ma intalnesc cu savantul din Fringe interpretat de actorul John Nobel. Vrei sa vii si tu? CUMPARA bilet acum de aici!

Actorul John Noble este cunoscut, in primul rand, pentru intruchiparea pe ecrane a personajului Denethor, cel din urmă guvernator al Gondorului, din trilogia „Stăpânul Inelelor”, dar şi pentru interpretarea din serialul de succes „Fringe”. Personal, mie mi-a placut mai mult cum a jucat in serialul Fringe, acea nebunie, aroganta, inteligenta. Am invatat multa fizica de la personajul interpretat de el.

Fringe e o poveste despre dimensiuni, fizica cuantica, energii, plasma, anti-materie, e fizica aplicata si teoretica la un nivel SF dar gandita logic.

Eu am prezentat motivele mele. De ce sa ajungi si tu la Comic Con?

Am pastrat ce e mai bun pentru final. La COMIC CON, va exista o zona numita Aleea Artiștilor, o zona de gaming și de boardgames, multa recuzita de film, si, cireasa de pe tort, sansa de a te intalni personal cu actori precum: Robert Knepper ( T-Bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

Si pentru ca tot am vorbit de Fringe, m-a lovit inspiratia pentru un moment poetic.

Particula din cuvinte

Se feliaza un atom si se striveste intre doua clipe atemporale,

se curata de reziduri si frantura de quarc ramasa

se amesteca cu o duzina de neutrini ambivalenti.

La final avem o temperatura de -500 de grade Kelvin

si, dupa o perioada cat dureaza unei gauri de vierme sa sape

o alta dimensiune intr-o noua tridimensiune,

ne reintoarcem la BIG BANG -UL molecular si masluim legile Universului,

pe un varf de ac cu doua gauri negre si un pulsar batran de mii de ani.

Atat, ne vedem la Comic Con!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.