Fără categorie

VOTEAZA aici Livia Topirceanu Miss Universe Romania 2010 presainblugi. VEZI FOTO

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Asa cum va anuntam recent, Livia Topirceanu este concurenta de la Miss Universe Romania 2010 promovata pe presainblugi. Sa ne sustinem concurenta!

Intre 3 iulie 2010, ora 8.00 si 9 iulie 2010, ora 22.20, trimite sms cu numarul de concurs al candidatei preferate la 1267(tarif unic de 0,36 Euro/SMS cu TVA din orice retea de telefonie nationala) sau la +88.216.900.554 pentru retelele internationale (tarif variabil in functie de tara din care trimiti mesajul)!

0 gânduri despre „VOTEAZA aici Livia Topirceanu Miss Universe Romania 2010 presainblugi. VEZI FOTO”

  1. Suntem grupul profesorilor liberali afiliati la Organizatia Cadrelor Didactice PNL4.Adresa noastra de blog este http://ocd-pnl4.blogspot.com
    Va rugam sa ne adaugati in lista Dvs de bloguri si, daca sunteti de acord, sa ne comunicati pentru a va adauga si noi in lista noastra.

    Cu multumiri,
    OCD-PNL4

  2. din pacate am avut blogul spart de basisti si nu va pot adauga in blogroll pentru ca am probleme cu template dar pentru ca vreau sa fiu alaturi de dumneavoastra astept sa imi trimiteti pe adresa de mail bogdan.daradan@yaho.com ori un banner ori o fotografie cu blogul dumneavoastra si voi construi eu un banner pe care il voi promova pe site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *