Atelier de Idei

VODAFONE le-a construit in realitate visul vietii lor – O casa! De la Oameni pentru Oameni!

Spread the love

Cum arată astăzi casele construite de FUNDAȚIA VODAFONE alături de Asociația Diaconia Ajutor International ? În primul rând, NU mai sunt goale pentru că în ele locuiesc suflete, se aud zâmbete de copii, se aud vase în bucătărie, se aud OAMENI.

Build for Tomorrow ziua 5_5425

Continuam sa extindem programul de constructie de case, inceput in 2012, in localitatea Cristian, judetul Brasov,  alaturi de Asociatia Diaconia. Anul acesta, impreuna cu peste 400 de voluntari, angajati Vodafone, vom finaliza constructia a patru case pentru patru familii nevoiase. Pana in prezent, 182 de familii au primit  locuinte prin proiectele finantate de Fundatia Vodafone, iar peste 2.300 de angajati au participat, de-a lungul timpului, pe santier ca voluntari”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Cele patru familii beneficiare ale proiectului sunt: Stefanuta, Nan, Siraciov si Tieran. 

Pentru noi conteaza mult sa investim in oameni.  Prin acest proiect, am ajutat numeroase familii sa duca o viata mai buna in conditii decente. Multi oameni dezavantajati din punct de vedere social si economic se framanta zilnic pentru a obtine un acoperis deasupra capului, insa de cele mai multe ori situatia lor financiara nu le permite sa-si procure nici cele necesare supravietuirii. Pentru astfel de oameni, noi dezvoltam proiecte si programe speciale, care sa ii ajute si sa le dea o sansa de a duce o viata onorabila.  Anul acesta, alte patru familii primesc ceea ce odata era numai un vis: o casa. Dorim sa continuam acest proiect si in anii urmatori“, a declarat David Dugeniuk, Director Executiv al Asociatiei Diaconia Ajutor International.

Despre cum m-am implicat si eu in constructia caselor si alte detalii relevante despre proiectele Fundatiei Vodafone doar daca apasati cu incredere acest spatiu colorat diferit.

0 gânduri despre „VODAFONE le-a construit in realitate visul vietii lor – O casa! De la Oameni pentru Oameni!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.