Divertisment, IT&C, Tineri

Vodafone iti aduce iPhone X, the God of the smartphone, la DOAR 649 de euro

Spread the love

3.11.2017 – iPhone X, the God of the smartphone, land in Romania

Ca în fiecare an, și anul acesta am fost acolo, în locul în care ,,zeul smartphone-urilor” – iPhone X a aterizat în Romania – Magazinul Vodafone de pe Splaiul Independenței, Nr. 1. Dacă până acum evenimentul se întâmpla seara, acum totul a început cu prima geană de lumină.

Vrei să ai acest smartphone? Vodafone ți-l oferă la doar 649 de euro cu SuperAbonamentul de viteză RED 45 în noua rețea 4.5G. Asta înseamnă că vei putea să faci streaming video, să urmărești clipurile preferate și să porți conversații în timp real la o viteză de download de aproape 800 Mb/s. Mai multe informatii despre SuperNet 4.5 G găsești aici.

Trebuie precizat că telefonul iPhone X doar în rețeaua Vodafone poate avea aceste calități de super viteză. Altfel spus, daca achiziționezi telefonul la liber sau la abonament la altă rețea, vei beneficia cel mult de internet 4G.

Dar sa vedem de ce acest telefon este – The God of the smartphone?

➡ Chipul tău are factorul X

iPhone X dispune de ecran Super Retină de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială, încărcare wireless și Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare și sigură de deblocare, de autentificare și de plată. Altfel spus, cu noul iPhone X chipul tău surprinde factorul X – la shopping, atunci când vorbești cu prietenii, când vrei să faci fotografii în siguranță. Mai mult decât atât, chipul tău unic e recunoscut și în lumină slabă și chiar dacă vrei să iți schimbi look-ul, telefonul te va recunoaște în mod inteligent.

➡ Cu iPhone X, orice emoji fericit o să poarte chipul tău

Nu e o glumă. Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime și dispune de Animjoi, captând și analizând peste 50 de mișcări diferite ale mușchilor faciali pentru a oferi viață emoji-urilor într-o manieră nouă și amuzantă.

Practic poți să vorbești cu prietenii tăi în timp real, iar în locul feței tale comune poți să pui un inorog, o față de maimuță, orice iți trece prin cap.

➡ Realitatea Virtuală atinge perfecțiunea la puterea X

Camera principală este complet nouă și dispune de stabilizare optică dublă a imaginii și include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătățit proiectat de Apple, precum și funcția Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor să realizeze fotografii și clipuri uimitoare. Sticla de pe față și de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver și space gray.

Și asta nu e tot. Datorită celor mai futuriste tehnologii de hardware si software, iPhone X iți permite să duci realitatea augmentată la cu totul alt nivel de gameplay.

Acum serios, e cineva care nu vrea telefonul ăsta la 649 de euro, în condițiile în care prețul lui la liber pleacă de la 1100 de euro ? #decatintreb pentru un prieten #numazic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *