Fără categorie

VOCEA PROTV continua cu noi dezvaluiri! MOGA i-a refuzat piesa lui Giulio! Motivul este INCREDIBIL!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Ieri am declansat o furtuna pe mai multe canale de social media dupa ce am scris despre competitia surogat „VOCEA PRO-TV„. Amicul meu, Giulio mi-a povestit aseara alte lucruri interesante…Stiti, voi va asteptati, ca si alti zeci de mii de spectatori ca juriul compus din LOREDANA, BRENCIU, MOGA SI SMILEY sa stea cu spatele la scena si sa auda in premiera…concurentii. VRAJEALA…Cartile sunt facute din culise iar juriul nu numai ca nu e „necunoscator” de vocile pe care,  cica, le-ar alege spontan, ba chiar influenteaza dinainte concurentii dupa criterii numai de ei stiute.

Giulio a vrut sa cante in competitie o piesa din repertoriul lui Eros. Loredana l-a ascultat si i-a placut. Reactia lui Moga a fost insa incredibila. Discutia integrala cu Giulio aici

 

Mai mult, odata cu randurile scrie ieri, multe persoane mi-au confirmat din banuieli. Nu dau nume pentru ca acele persoane nu mi-au dat acordul dar pot sa spun doar atat ca unui concurent cu noua ani de canto, spectacole nationale de muzica i s-a spus la o piesa ca vocea sa nu are atitudine de cowboy.

E doar un exemplu. Stiu, au fost si opinii pe diferite grupuri de socializare si reactiile inca vin care contesta vocea lui Giulio si care spun ca la un concurs de genul nu canti ce vrei tu si ce se cere, dar traim intr-o tara libera si fiecare crede, simte, gandeste cum vrea. Atat am avut de adaugat!

0 gânduri despre „VOCEA PROTV continua cu noi dezvaluiri! MOGA i-a refuzat piesa lui Giulio! Motivul este INCREDIBIL!”

  1. Bravo…la obiect…trebuie incurajate si sustinute toate talentele adevarate si nu ceea ce se doreste sa apara la TV sau dupa placul sponsorului…

  2. Pingback: My Homepage
  3. Pingback: visit
  4. Pingback: ripped x

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *