Actualitate, Divertisment

Vinurile Halewood intră în portofoliul Alexandrion Group

Spread the love

București, 23 martie 2018 – Grupul Alexandrion a semnat un acord pentru achiziția portofoliului de vinuri românești a grupului Halewood. Finalizarea tranzacției este preconizată să aibă loc în următoarele trei luni.

Grupul Halewood este prezent în România din 1987 și și-a dezvoltat un portofoliu de înaltă calitate de vinuri premiate. În ceea ce privește volumul înregistrat, compania se află în top zece producători de pe piața locală și pe locul doi la nivel de exporturi de vin. Această poziționare vine ca rezultat al unor eforturi susținute cu profesionalism de către o echipă de angajați bine pregătiți.

Alexandrion Group va deveni prin această achiziție unul dintre cei mai puternici și mai competitivi jucători de pe piața din România. Suntem o companie cu tradiție, care investește în România și acordă maximă atenție necesităților și cerințelor consumatorilor săi. Suntem foarte selectivi cu afacerile pe care le includem în portofoliul nostru și avem încredere că această decizie va fi pe placul consumatorilor noștri.a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group.

Grupul Alexandrion este liderul industriei de băuturi spirtoase din România, cu un portofoliu important de branduri care acoperă toate segmentele pieței. Achiziția gamei de vinuri Halewood aduce plusvaloare companiei și reprezintă o nouă etapă în strategia de dezvoltare și extindere pe plan local și internațional. Grupul și-a asumat o politică de investiție continuă, acordând o atenție deosebită modului de promovare a brandurilor, procesului de producție si distribuție, și, nu în ultimul rând, specialiștilor implicați.

Halewood International PLC va continua dezvoltarea portofoliului existent de branduri internaționale de băuturi spirtoase. Halewood vrea să mulțumească tuturor partenerilor care au fost alături de companie de-a lungul timpului. În același timp, Grupul Alexandrion se va concentra pe continuarea și consolidarea relațiilor de parteneriat actuale.

➡ Despre Alexandrion Group

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5*,7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS, VSOP, Cava D’Oro, Vodka Alexander, Vodka Kreskova, Afinata, Vişinata și Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *