Atelier de Idei, Creatii, Idei cu emotii, Social

Vino si tu la BrandRO sa descoperi cele mai puternice branduri romanesti in 2019!

Spread the love

Brandingul a evoluat în ultimii ani de la o simplă funcţie a advertisingului la o componentă esenţială în strategia de business cu rol decisiv în lupta pentru diferenţiere pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată în oferte care mai de care mai atractive. Succesul se măsoară în capacitatea de a transforma brand awarness-ul în preferinţă şi loialitate, în capacitatea de diferenţiere şi în arta de a spune o poveste relevantă.

Evenimentul BrandRo împreună cu lansarea cărţii “Cele mai puternice 100 de branduri din România” reprezintă încă o contribuţie a brandului Biz la dezvoltarea industriei de branding în România.

Primul studiu de piata despre valoarea si impactul brandurilor romanesti, “BrandRO”, a ajuns anul acesta la a zecea editie si este realizat de Biz si compania de cercetare Unlock Market Research.
BrandRO prezinta cele mai puternice 100 de branduri romanesti, pe 25 Septembrie la Galeria Galateca, Bucuresti!
Anuarul va fi lansat la conferinta BrandRO, eveniment dedicat oamenilor de branding si marketing, antreprenorilor si managerilor din companii care vor sa stie cum au evoluat marcile romanesti si, mai ales, care sunt strategiile care le ajuta sa ramana relevante pentru consumatori.

Speakeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.