Fără categorie

Vino la DEZBATE ROMANIA si te bate in dezbateri pentru 1000 de euro! VIDEO

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia editie a concursului de dezbateri pentru studenti DEZBATE ROMANIA!!

8 echipe, 32 de participanti, un premiu de 1.000 euro, o singura tema de dezbatere: Romania.

Invata sa-ti spui parerea, sa asculti, sa ai propriile argumente si sa contra-argumentezi. Fii unul dintre concurentii celei de-a treia editii a concursului “Dezbate Romania”.

Vei avea sansa de a cunoaste si de a te face remarcat in fata a numeroase personalitati, cunoscuti formatori de opinie si a unora dintre cei mai buni specialisti in domeniul comunicarii si nu numai!

Completeaza formularul online pana pe data de 31 octombrie, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro si inscrie-te in concurs cu o echipa formata din 4 studenti (carora li se poate adauga si o rezerva). Apoi pregateste-ti discursul care te va face castigator!

Toti participantii vor primi diplome si multe premii, printre care: premiul pentru cel mai bun discurs, cea mai populara echipa si nu numai.

Pentru alte detalii ne puteti contacta la tel. 031.425.58.83/0741.072.242 sau pe mail dezbateromania@fundatiadanvoiculescu.ro.

Proiectul Dezbate Romania este organizat de Societatea Civila pentru Reforma Morala si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *