Fără categorie

Vino la DEZBATE ROMANIA si te bate in dezbateri pentru 1000 de euro! VIDEO

Spread the love

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia editie a concursului de dezbateri pentru studenti DEZBATE ROMANIA!!

8 echipe, 32 de participanti, un premiu de 1.000 euro, o singura tema de dezbatere: Romania.

Invata sa-ti spui parerea, sa asculti, sa ai propriile argumente si sa contra-argumentezi. Fii unul dintre concurentii celei de-a treia editii a concursului “Dezbate Romania”.

Vei avea sansa de a cunoaste si de a te face remarcat in fata a numeroase personalitati, cunoscuti formatori de opinie si a unora dintre cei mai buni specialisti in domeniul comunicarii si nu numai!

Completeaza formularul online pana pe data de 31 octombrie, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro si inscrie-te in concurs cu o echipa formata din 4 studenti (carora li se poate adauga si o rezerva). Apoi pregateste-ti discursul care te va face castigator!

Toti participantii vor primi diplome si multe premii, printre care: premiul pentru cel mai bun discurs, cea mai populara echipa si nu numai.

Pentru alte detalii ne puteti contacta la tel. 031.425.58.83/0741.072.242 sau pe mail dezbateromania@fundatiadanvoiculescu.ro.

Proiectul Dezbate Romania este organizat de Societatea Civila pentru Reforma Morala si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.