Fără categorie

Vine toamna, incepe scoala, cum aleg ghiozdanul potrivit?

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 1 Average: 2]

Our Score

Vedeam zilnic elevi mergand la scoala. Ii remarcam mai ales dupa faptul ca aveau ghiozdanul in spate, insa nu m-am gandit vreodata la cat de greu poate fi sa alegi un ghiozdan

CITY FOREST
Poate unii vor crede ca e banal ce zic, insa eu sunt de parere ca ghiozdanul trebuie ales cu mare grija. Un ghiozdan ales gresit poate afecta sanatatea copilului si poate avea drept urmari probleme cu spatele. Mi-am dat seama de aceste lucruri cand copilul meu mai avea doi ani pana la inceperea scolii si mi-am promis ca voi face o alegere buna.


Acum a venit momentul mult asteptat. In toamna, puiul meu va incepe scoala si eu trebuie bineinteles sa-i cumpar un ghiozdan. Deja m-am gandit la cateva lucruri pe care sa le iau in calcul:

• Dimensiunea
Cred ca dimensiunea ghiozdanului este foarte importanta. Ghiozdanul nu trebuie sa aiba dimensiuni prea generoase din moment ce copilul tau e abia in clasa I. Nu va avea nevoie de un ghiozdan atat de mare si in plus il poti speria cu un ghiozdan mult prea mare.

• Forma
Si forma ghiozdanului este importanta. Eu sunt in cautarea unui ghiozdan aerodinamic. Acesta ia forma corpului si este deosebit de confortabil pentru copil.

• Bretele
Conteaza mult sa acorzi atentie bretelelor. Acestea trebuie sa fie late si reglabile, astfel incat puiul tau sa aiba un confort maxim.

• Tipul
Sunt mai multe tipuri de ghiozdane – de purtat in spate, de umar, trolere, etc. Eu cred ca cel mai potrivit e cel clasic, cel care se poarta in spate. Ales cu atentie poate fi ghiozdanul ideal.

• Pret
Eu o sa am in vedere si pretul. Nu o sa aleg cel mai ieftin ghiozdan, dar nici pe cel mai scump. Cred ca aproximativ 150 lei sunt suficient pentru a cumpara un ghiozdan de calitate.

Sincera sa fiu, am fost deja prin cateva magazine si am vazut cateva modele. Insa, inca nu m-am hotarat pentru ceva anume. Iau in considerare si varianta online, deoarece am vazut o multime de modele de ghiozdane pe site-urile magazinelor online.

Our Reader Score
[Total: 1 Average: 2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *