Social, Tineri

Vin Zilele BIZ, acele zile cand toti cei care conteaza sunt intr-un singur loc

Spread the love

Cel mai relevant eveniment business-to-business din România isi deschide portile intr-o saptamana! Zilele Biz, conferința maraton, prezinta cinci domenii de business in cinci zile: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing.

➡ ZIUA DE ANTREPRENORIAT, 20 Noiembrie
Prima sesiune prezintă profilul antreprenorului român în 2017, realizat pe baza studiului exclusiv Biz despre cele mai puternice companii antreprenoriale româneşti grupate pe domenii şi regiuni.

Conferinţa îți aduce în față oamenii de business care înfruntă cu succes provocările pieței libere și profesioniștii care au resursele necesare pentru a aduce companiile antreprenoriale la următorul nivel. Programul zilei se axează pe idei, exemple și metode testate prin care antreprenorii români pot construi afaceri solide care să aibă succes nu doar pe plan local, ci și pe plan regional și chiar global.

➡ ZIUA DE INOVAȚIE, 21 Noiembrie
Ziua debutează cu un keynote speech care aduce în prim-plan tehnologii emergente pentru 2018, într-o experienţă live bazată pe realitate augmentată, cu soluţii dedicate antreprenorilor, decidenţilor din marketing şi specialiştilor în tehnologie.

Programul zilei cuprinde şi o demonstraţie de live hacking, pentru a afla ce este atractiv şi valoros pentru un infractor cibernetic.

Audienţa va putea participa la Workshopul Design Thinking realizat după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universităţii Stanford.

➡ ZIUA DE MANAGEMENT, 22 Noiembrie

Care este portretul liderului de astăzi, cum poţi ajunge CEO de la simplu angajat şi ce presupune o carieră internaţională? Top manageri, experţi în executive-search şi lideri de succes, care au absolvit cursuri MBA, vor vorbi despre lecţiile de leadership pe care le-au învăţat mai ales în practică.

Ziua de Management reunește participanții primei ediţii a experimentului „Biz CEO Exchange”, prin care zece dintre cei mai puternici CEO din țară şi-au schimbat pentru o zi compania la care lucrează şi au venit la conducerea altei mari organizaţii din România.

➡ ZIUA DE CSR, 23 Noiembrie

Continuăm tradiția de a aduce în prim plan cele mai noi tendințe și evoluții din acest domeniu. Evenimentul se deschide cu o dezbatere provocatoare, despre bani și relația dintre ONG-uri și companii, despre finanțare și raportare.

O sesiune specială este dedicată uneia dintre cele mai puternice tendinţe din acest an, investițiile în educaţie, indiferent că vorbim de copii sau adulţi. Companiile au multe de spus în această privinţă.

Ambasadorii binelui vor discuta despre impactul marketingului social, importanța educației pentru viitorul la care visăm cu toții și vor avea intervenții inspiraționale menite să schimbe lumea în care trăim.

➡ ZIUA DE MEDIA & MARKETING, 24 Noiembrie

Brand activism, dezbateri despre Creativity with a Purpose , tendințele în gândirea strategică, cele mai inovatoare campanii de brand sau strategii de marketing, sunt subiectele principale ale zilei!

Programul zilei cuprinde  și prezentări despre cum să facem publicitatea din nou interesantă, inovația constructivă și schimbarea exponențială a lumii prin ‘Oceanele Albastre’, dar și despre cum uneori este timpul pentru ”Think inside the box” deoarece în lupta disperată pentru creativitate, idei inovatoare, diferentiatori și cursa pentru “înarmarea digitală”, uităm să aplicăm lucruri banale.

➡ În premieră, designerul Lana Dumitru și arhitectul Vlad Țenu aduc
Foreva în România!

Renumiții artiștii români reinterpretează trecutul și aduc viitorul în prezent prin Foraeva, un proiect unic la nivel internațional, susținut de Swarovski, în care arta atinge perfecțiunea cu ajutorul tehnogiei digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.