Fără categorie

Viitorul se construieste de azi. Traieste-l ACUM la Innovation Forum!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

Nu demult Tudor Galos de la Microsoft vorbea de biroul din viitor si de antreprenorul viitorului. Un om multitasking care va lucra de oriunde, inclusiv din avion, de pe bordul unui iaht sau de la o masa dintr-un restaurant.

Noile smartphone-uri inglobeaza deja soft-uri precum Office 365 si alte aplicatii, inclusiv editat foto, video si practic nu mai ai nevoie de laptop. Deja acum se creeaza site-uri care sa fie intai ergonomice pentru mobil si apoi pentru desktop.

In alta ordine de idei, in Romania, la ora actuala, aproape 25% dintre utilizatorii activi de facebook acceseaza aceasta retea de socializare EXCLUSIV de pe mobil. Cum putem sa adaptam business-urile noastre la tehnologie din prezent?

Raspunsurile intrebarilor voastre le gasiti la INNOVATION FORUM.

Tehnologia a adus in prim plan companii noi cu succes global, dar inovatiile in domeniu accelereaza si mai mult schimbarile radicale din mediul de business – Internet of Things (IoT), social media, analytics si cloud-ul sunt printre cele mai importante si ofera oportunitati, dar si provocari pentru orice business. Companiile sunt astazi “condamnate” la inovatie pentru a putea fi competitive. Nu e suficient sa ai un site daca el nu e optimizat pentru mobil, nu e suficient sa ai o pagina de facebook daca n-ai o strategie pentru ea, daca nu investesti si in zona de vizual, clipuri 360 sau, mai nou, „the wonder things” – VR experience.

Viitorul apartine companiilor flexibile si agile, capabile sa implementeze rapid inovatiile si sa se adapteze aproape instant la schimbarile radicale din piata, dar si la colaborarea prin crowd-financing, crowd-sourcing, crowd-engineering.

Inovatia se manifesta nu doar la nivel de tehnologii noi, ci si in procesele de business, marketing si comunicare. Daca vrei sa afli primul lucrurile care conteaza aplica ACUM pentru INNOVATION FORUM.

Dintre temele care se vor aborda enumar – Crearea si stimularea unei culturi a inovatiei in companii, Integrarea inovatiei in procesele de business, Leadership in inovatie, Adaptarea inovatiilor la business, Puterea inovatiei, Co-creare si crowdsourcing.

Pentru mai multe detalii acceseaza cu incredere acest link.

La final, un video care dovedeste inca odata ca VIITORUL se construieste de AZI. Alege ceea ce conteaza si nu lasa TIMPUL sa te surprinda!

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *