Fără categorie

Viata FARA INTERNET ar fi INTOARSA pe DOS!

Spread the love

Nu stiu altii cum sunt, dar, in prezent, blogger fiind si ancorat puternic in social media, viata fara internet mi s-ar parea intoarsa pe dos… Dar literalmente intoarsa! Practic, daca in casa mea n-ar exista  macar un router cu doua antene sau n-as putea sa-mi schimb VPN-ul de la laptop, sau n-as mai avea nici macar semnal 3G la tel ca sa pot verifica macar feed-urile de fb, ce as face? M-as simti ca Alice in Tara Minunilor doar ca in cazul meu minunile ar fi cosmaruri psihedelice… Si nu glumesc!

1401x788-alice__01

Pentru ca viata de blogger fara cablu coaxial de retea, fara un amarat de cablu retea ar fi ca oceanul fara apa, adica fara sens. pentru ca vreau mai multa viteza, viata mea chiar ar fi intoarsa pe dos, ar fi inversata si bulversata complet.

Si ca sa intelegeti exact, va provoc sa-mi traiti ziua mea fara internet. Macar o zi. Acea zi holistica ar arata…

NOTA: Va avertizez. Daca sunteti sensibili cu LOGICA si nu intelegeti o zi inversa nu CITITI 🙂 Va inteleg, urmatoarele randuri nu vor avea logica pentru ca viata fara internet in prezent este ILOGICA 🙂

23577

00:8 M.A. Ora E…

Dimineata, trezeste-ma. Patul ma ridica, baia vine in mine, fata se spala, oglinda se uita, imbracamintea ma apuca. Repede relativ sunt gata dar buzunar se cauta de bani. 10 lei se gasesc. Singur rad si Usa pleaca.

Scarile coboara, sport fac eu liftul nu folosesc, minute de 5 ajunse jos, metrou cu gura se indreapta. Casa cu 10 platiti bodyguardul trece. piuit aparate inainte merg. Statia in asteptare minute de 5. Metroul vine si el urca in mine.

Destinatie ajunsa bine, minute de 10 jos de mers si birou ajung.

Net intru intrinsec mental este si campanie aflata „acitcenoc”

Momentul asteptat acum. termina campania si net viteza speed – 0,0000001 bk/adnuces

AZI FAC ce? Devorez noaptea reclame publicitari polivalenta sala ora dupa 00:02. dimineata pana sper  distractiv va fi!

Alice (Mia Wasikowska) returns to the whimsical world of Underland and encounters Iracebeth, the Red Queen (Helena Bonham Carter) in Disney's ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS, an all-new adventure featuring the unforgettable characters from Lewis Carroll's beloved stories.
Alice (Mia Wasikowska) returns to the whimsical world of Underland and encounters Iracebeth, the Red Queen (Helena Bonham Carter) in Disney’s ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS, an all-new adventure featuring the unforgettable characters from Lewis Carroll’s beloved stories.

WOW! Oricum, sa stiti ca nu a fost usor. Daca prima oara, cand am incercat sa traduc sistemul de functionare am tradus cate o fraza, acum, cand mi-am scris povestea banala din fiecare zi am transformat doar grupuri de cuvinte de maxim 5 si propozitii foarte scurte. A fost un exercitiu incitant dar nu vi-l recomand. It is blow your mind!

VIATA fara conectica, fara conectivitate, fara internet de mare viteza ar fi ceva de neimaginat pentru mine. M-as simti permanent precum in romanul Castelul al lui Kafka. NU VREAU sa mai repet experienta nici macar in vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.